Nie jesteś zalogowany na forum.
to jeszcze ją pociągnął za suty ahhaha - Właśnie tak, skarbie.... uwielbiam na ciebie patrzeć, kochanie.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie pieknie. W sumie sie odwalila dobrze do seksu haha
To zaczela sie posuwac na nim posuwistymi ruchami do przodu i do tylu by mogl popatrzec nadal-Co najbardziej ci sie we mnie podoba?-zapytala
to się zacieszył - twoja słodka cipka...
-jestes zdecydowany-usmiechnela sie bo nie namyslal sie dlugo. Podniosla sie wiec z penisa i tylko nabila glowke
to ją złapał za tyłek i sam ją dobił do oporu- chcę czuć całą twoją wilgotną cipkę
-Ayy...-jeknela seksownie patrzac na niego -Jestes niecierpliwy...
- bardzo... nakręcasz mnie swoim zachowaniem, maleńka... Nie umiem się powstrzymać rpzy tobie...
Usmiechnela sie -A tylem...?-zapytala bo jej wlecial ten pomysl i odwrocila sie tylem
to dostała klapsa w dupę - w każdej pozycji...
To sie odwracala do niego -Uwielbiam cie...
- wiem..- powiedział i pociągnął ją za włosy, żeby się położyła na nim, bo tak się jeszcze chyba nie bzykali
To sie na nim polozyla i sie poruszala nadal. Bylo jej tak dobrze jak i od boku ha
a on zabrał się za macanie jej cycków bo mógł i całował jej szyję. - mógłbym tak cały czas, aż by nam musieli przerwać...
-wiec pieprzmy sie cala noc...-powiedziala nakrecona
Obrócili się wiec na bok- cudowny pomysł, skarbie....- i się rozpychał chujkiem
Trzymala go mocno za rece zeby jej nie puszczal i jeczala glosno by fede slyszal jak im dobrze ha
-O tak! Cudownie mnie pieprzysz...ayy!!!
- Uwielbiam twoje komplementy, maleńka.- powiedział zacieszony - Dojdź dla mnie...
-Tylko dla ciebie...-i szybciej dyszala i juz zaczela jeczec z rozkoszy i doszla zeijajac sie na nim
to doszedł zaraz za nią i ją tulił. - Na prawdę chciałem Cię zabrać na kolację...- powiedział uśmiechając się.
Zasmiala sie cicho i spojrzala na niego -Naprawde chcialam isc z toba na kolacje....pojdziemy jutro-usmiechala sie
- I kiedy tylko zechcesz.... o ile nie będziesz dalej składała mi niemoralnych propozycji...
Rozdziabila buzke -Ja tobie skladalam?-podniosla brewki
- Cały czas.... Mam cię nagrywać w czasie sexu, aby Ci to udowodnić?
-Ahh bueno! O calej nocy-zasmiala sie -Ale to i tak przez ciebie. Prowokujesz mnie...
- Swoją obecnością... Nie musisz być taka niemiła... - powiedział uśmiechając się - co teraz sobie życzysz? Aby nie było jak wcześniej..