Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale seksowny jestes-powiedziala jeszcze i uciekla znowu do tsmtej sypialni i garderoby.
Zacieszył się o ogarniał się do wyjścia, a potem czekał na nią na dole i jak mu się nawinął fede to go złapał za fraki pytając co miało znaczyć pakkowanie się do łóżka maryśce
- Daj spokój...Chciałem sprawdzić jej reakcję, 15 minut wcześniej się położyłem, nie przeżywaj, nie rzuciła się na mnie spragniona sexu...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Znalazla kiecke ktora jej sie nawet podobala. Ogarnela buzke i wloski i zeszla na dol do kuchni.widzisla ich razem to podgladsla ale nie wychylala sie ha
- wiec od teraz trzymaj się swojej dupy i odczep się od Marii jeśli nie chcesz, abym Ci pokazał na tobie jak się załatwia nieciekawe sprawy.... Powoli nafaszeruję Cię ołowiem, abyś doskonale wiedział jak to jest... - i go puścił.
= O jedną dupę tyle szumu, wyluzuj Alex..- i poszedł sobie hahaha
Zapowietrzyla sie az haha i uciekla do kuchnu i napila sie wody -Ay...
No to jej nie zauważył i zastanawiał się gdzie ona jest.
A gdzie on byl? Hahaha
W koncu przyszla do niego i objela go od tylu.
a chuj wie hahahahha w takim domu to się łatwo zgubić hahahah odwrócił się do niej przodem. - Niebezpiecznie jest na tyłach... - i zlukał jej kieckę- dzisiaj też bez bielizny?
-Mam majtki-usmiechnela sie -Zjedzmy cos, kochanie...i poszuksjmy cyckow na deser-podniosla brwi i zacisgnela go za reke na zewnatrz do samochodu
- Nie mów mi o cyckach kiedy mamy jechać...- no i się wpakowali do samochodu i mikie jeszcze sprawdził czy mają broń przy sobie. - Udawaj, że nie widziałaś tego..
-Ale czego?-zapytala zachowujac powage, a po chwili sie usmiechnela dopiero -Jedzmy.
- Grzeczna dziewczynka...- powiedział i pojechał do cetrum miasta
To wysiedli i rozgladali sie za dobra knajpa -tam bylam z Federico...i mu ucieklam.
- I chcesz tam wrócić czy wolisz coś nowego? W sumie w każdej wszystko jest takie samo..
-do innej, do naszej...-pociagnrla go do jednej fajnej -Tu nam bedzie dobrze. -usiedli i zlalala go za nozke -kocham cie...
uśmiechnął się- Sex w plenerze? - zapytał i machnął do kelnera, aby podszedł- najpierw kawa, maleńka i śniadanie... wybierz szybko
-Chcr focsccie i na deser te cyccki noo i mocna kawe-usmiechala sie
- w porządku...- i zamówił dla niej i dla siebie w sumie to samo, a potem zerknął na smsa od Tonego - Niech to szlag, ktoś nas zauważył ostatnio przed koncertem...
-Ale co? Jak sie calujemy!!?-az podskoczyla
to jej pokazał fotoska. - w sumie to prawie... Mam nadzieję, ze jutro już im przejdzie
-Ayy jakie ladne zdjecie...piekne-zachwycila sie tym ha -Jak tak wygladamy dla ludzi to jeszcze batdziej cie kocham-zasmiala sie
zaśmiał się - Ah wiec ich opinia jest ważnniejsza od naszej?
Usmiechnela sie i pocalowala go -tak patrzysz na mnie pieknie. Czyzbys byl zakochany bardzo?-podniosla brewki
- Maria... to chyba oczywiste... Kocham cię do szaleństwa...
Ona sie tylko droczyla. Usmiechnela sie i poczlowala go namietnie -nic z tym nie zrobimy. Nie skomentuje
Y wiec to zaniknie. Nie martw sie. Nie powiemy ze kochamy sie do szalenstwa