Nie jesteś zalogowany na forum.
- A tak się opierałaś... - powiedział rozbawiony. - Hmm.. i teraz mam nie być zazdrosny o niego, ze prawie Cię miał?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Kochanie, prawie to wielka roznica. Nie mial mnie i nie musisz byc zazdrosny, wierz mi -usmiechala sie -Nie mowmy juz o nim. Mowmy o nas.
- Ok... wiec dlaczego tak długo mi się opieralaś? Już traciłem andzieję- powiedział śmiejac się.
Zasmiala sie -Dlugo? Miguel. Byles przyzwyczajony, ze masz kobiete po paru godzinach?-odniosla brewki -W idealnym momencie to zrobilismy...nie zaluje niczego. Bylo cudownie...pamietam twojdotyk, kazdy ruch i spojrzenia.
- że nie muszę tyle się starać...- powiedział śmiejąc się
-Kiedynie musisz sie starac? -bo nie zrozumiala tego po jej wywodzie
- no wiesz, przed tobą byłem z Dianą, więc tak już nie było, że trzeba się starać.... Mieliśmy ochotę na sex to szliśmy do łóżka, tyle..
-Sexz Diana byl taki sam? Z zabawkami, z tymi elementami bdsm?
- Maria.... Serio chcesz rozmawiać o tym co było z DIaną? I tak już jesteś na nią cięta..
-Wiec co to zmieni?
roześmiał się- Że będziesz bardziej cięta? Z Dianą sex był bez zabawek..
-Bo tez pytales o Paco...hmm, a zdradziles ją kiedys? -zpaytala, bo skoronie robila co on lubi to moze to zrobil.
- To Ci się nie spodoba, ale tak... zdarzało mi się.. nie jakieś romanse na miesiące, tylko na szybki numerek i każde z nas wracało do swojego życia...
-Miguel...ja tobie ufam...
pomiział ją po policzku. - Możesz być spokojna...z Tobą nie jest sam samo jak z Dianą... Nie ma nikogo poza tobą..
To go pomiziala po tej rączce -I ja będę twoją żoną...
ugryzł się w język, że diana też tak myślała ajaahahahhaha - Jak minie ten szał z początkami twojej kariery to się za to zabierzemy..
-dobrze, kochanie. Ty tez spokojnie pracuj...
- Jutro będę rozmawiał z Gabrielem o twojej pracy...- powiedział uśmiechając się.
-Ale co dokladnie? I pozdrow naszego Luisa ode mnie -zasmiala sie -Widziales jego fryzure?
- Musimy rozplanować twoją trasę koncertową po premierze drugiego teledysku..I coś tam widziałem, ale nie wtrącam się...
-Lubie Gabriela, jest fajny -zacieszyla sie
łahahaha zmierzył ją- Jesteś naga i mówisz mi, że podoba ci się inny?? Chyba muszę cię wyrzucić z łóżka!
Śmiala sie i przytulila sie mocno do jego klaty -Nie wyrzucaj mnie. Mowie tylko, ze go lubie. Wzbudza zaufanie. -rzekla, a pozniej go scisnela za mordke -Kiedys cie udusze.
- dlaczego chcesz mnie dusić? Kto Ci da takie cudowne orgazmy?