Nie jesteś zalogowany na forum.
-To prawda...tylko ty mozesz mi je dac -usmiechnela sie i pocalowala go w usta
odwzajemnił i spojrzał na nią- Weźmiesz pierścień? Chciałaś go wypróbować, kochanie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak...-powiedziala i siegnela po pierscien. To byl ten z tych co jeszcze daja faze na lechtaczke:D -Zaloze...-powiedziala patrzac mu w oczy,a pozniej zabrala sie za zakladanie, bo super sie z tym czula, ze moze cos takiego zrobic ha
domyślał się, że większą frajdę będzie miała zakładając go niż z samą myślą, ze go mikie ma hahha - Podoba ci się taka zabawa...
-Si...-zagryzla warge i jak mu zalozyla to go pogladzila po calym penisie jeszcze -Tak dobrze?
- Jeszcze tak... potem będzie problem...- powiedział uśmiechając się i ją pocałował w usta.
To sie wwalila pod niego i pociagnela go na siebie. Bo juz nie chciala byc na gorze. Calowala go namietnie.
to się ocierał chujkiem o jej cipkę i pilnował, aby pierścien zahaczyć o jej łechcinkę
To zerkala tam jk sie staral i juz jej bylo dobrze -Mmm...bedzienam wspaniale...
- Tego jestem pewien, kochanie...- powiedział i całował jej szyję.- Kręcisz mnie jak nikt inny
-Ay...-jeknela patrzac na niego -Wsadz juz we mnie swojego duego kutasa....
- więc mnie zaproś.... nogi najszerzej jak potrafisz, maleńka...- powiedział zacieszony
Rozlozyla nozki szeroko i ciezkojej bylo zniesc napiecie -Ojezu Miguel...tak strasznie mnie podniecaasz...-powiedziala juz pulsujaci wyciekloz niej duzo soczkow
to jeszcze bezczelnie zerknął na jej cipkę,a potem ją trzymał za kacze udka i się wbił chujkiem do oporu, ay poczuła chujka z pierścionkiem
To az sie podniosla z podniecenia i jeknela glosniej, a potem zagryzla warge 0-Ayyyyy!! Jeszcze raz...prosze.
Pocałował ją w usta. - Oh, kochanie...i jak mam Ci odmówić...- i się wycofał chujkiem i sie otarł o jej cipkę, a potem znowu się wbił do oporu tak jak chciała
To znowu jeknelaibala sie, ze za szybko dojdzie. Oplotla go nozkami.
- Nie, maleńka.... cały czas szeroko... - szepnął jej do ucha i tarmosił jej cycki pchajac się dalej jak go pierścionek tak uciskał
Torozlozyla nozki, ale bylo jej ciezko tak wytrzymac -Niewytrzymam...
- hm... więc powinniśmy użyć rozpórki..- powiedział zacieszony, ale niestety nie miał i dalej się pchał
To doszla znowu bardzo mocno,bo ten pierscien ja jeszcze rozwalil.
ale mikeigo opóźniał, wiec się dalej rozpychał chujkiem jak ona tak ładnie rozkręciła się po takiej zabawie.
To dalej sie zwijala z podniecenia. Wiedziala, ze on dluzej bedzie mogl.
to jeszce ssał jej sutki na zmianę i w końcu po jakimś czasie się szczęśliwie spuścił w jej napaloną cipkę
Przytulala go jeszcze do siebie i juz byla wykonczona i spiaca przez seks. -Podobalo ci sie?