Nie jesteś zalogowany na forum.

-To prawda...tylko ty mozesz mi je dac -usmiechnela sie i pocalowala go w usta

odwzajemnił i spojrzał na nią- Weźmiesz pierścień? Chciałaś go wypróbować, kochanie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Tak...-powiedziala i siegnela po pierscien. To byl ten z tych co jeszcze daja faze na lechtaczke:D -Zaloze...-powiedziala patrzac mu w oczy,a pozniej zabrala sie za zakladanie, bo super sie z tym czula, ze moze cos takiego zrobic ha

domyślał się, że większą frajdę będzie miała zakładając go niż z samą myślą, ze go mikie ma hahha - Podoba ci się taka zabawa...

-Si...-zagryzla warge i jak mu zalozyla to go pogladzila po calym penisie jeszcze -Tak dobrze?

- Jeszcze tak... potem będzie problem...- powiedział uśmiechając się i ją pocałował w usta.

To sie wwalila pod niego i pociagnela go na siebie. Bo juz nie chciala byc na gorze. Calowala go namietnie.

to się ocierał chujkiem o jej cipkę i pilnował, aby pierścien zahaczyć o jej łechcinkę

To zerkala tam jk sie staral i juz jej bylo dobrze -Mmm...bedzienam wspaniale...

- Tego jestem pewien, kochanie...- powiedział i całował jej szyję.- Kręcisz mnie jak nikt inny

-Ay...-jeknela patrzac na niego -Wsadz juz we mnie swojego duego kutasa....

- więc mnie zaproś.... nogi najszerzej jak potrafisz, maleńka...- powiedział zacieszony

Rozlozyla nozki szeroko i ciezkojej bylo zniesc napiecie -Ojezu Miguel...tak strasznie mnie podniecaasz...-powiedziala juz pulsujaci wyciekloz niej duzo soczkow

to jeszcze bezczelnie zerknął na jej cipkę,a potem ją trzymał za kacze udka i się wbił chujkiem do oporu, ay poczuła chujka z pierścionkiem

To az sie podniosla z podniecenia i jeknela glosniej, a potem zagryzla warge 0-Ayyyyy!! Jeszcze raz...prosze.

Pocałował ją w usta. - Oh, kochanie...i jak mam Ci odmówić...- i się wycofał chujkiem i sie otarł o jej cipkę, a potem znowu się wbił do oporu tak jak chciała

To znowu jeknelaibala sie, ze za szybko dojdzie. Oplotla go nozkami.

- Nie, maleńka.... cały czas szeroko... - szepnął jej do ucha i tarmosił jej cycki pchajac się dalej jak go pierścionek tak uciskał

Torozlozyla nozki, ale bylo jej ciezko tak wytrzymac -Niewytrzymam...

- hm... więc powinniśmy użyć rozpórki..- powiedział zacieszony, ale niestety nie miał i dalej się pchał

![]()
To doszla znowu bardzo mocno,bo ten pierscien ja jeszcze rozwalil.

ale mikeigo opóźniał, wiec się dalej rozpychał chujkiem jak ona tak ładnie rozkręciła się po takiej zabawie.

To dalej sie zwijala z podniecenia. Wiedziala, ze on dluzej bedzie mogl.

to jeszce ssał jej sutki na zmianę i w końcu po jakimś czasie się szczęśliwie spuścił w jej napaloną cipkę

Przytulala go jeszcze do siebie i juz byla wykonczona i spiaca przez seks. -Podobalo ci sie?