Nie jesteś zalogowany na forum.
A MAria pichcila super rzeczy i spiewala pod noskiem.
to dla odmiany ana ją zaskoczyła w kuchni. - Nie za wcześnie pobudka czy dopiero zamierzacie się położyć?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Hola -usmiechnela sie milo -Juz pobudka. Robie nam sniadanie. Como estas?
- Dobrze... Lubię tu być mimo tego, że to część mojej pracy...Odwrotnie do Alexa.. Od jakiegoś pół roku średnio go cieszą pobyty tutaj... Zwłaszcza 2 miesiące temu.. trochę chyba się tu czuje jakby był za karę..
-Dwamiesiace temu tutaj byl? -zapytala i chyba to byl czas jak sie rozstali? sama juz nie wiedziala -Pewnie przeze mnie...
- Miał dylemat między dwoma kobietami..- powiedziała z uniesioną brewką. - Więc jedną z nich pewnie byłaś ty..
-Jedna z nich bardzo go oklamala...i to nie bylam ja. -westchnela i skonczyla nakladac na tace sniadanko i jeszcze plus kawa
Miala troche wiecej wiec jedna grzanke z jajkiem dala na talerzyku Anie ha -Prosze i smacznego.
- Dzięki... i do zobaczenia na ciastku i kawie..- powiedziała uśmiechając się i zabrała się za grzankę
A mikie już się w końcu podniósł i się ubrał, a nawet rozmawiał z Gabrysiem. - Za tydzień powinniśmy być w domu... Kolejny miesiąc zajmie im teledysk, tym razem na spokojnie, więc za 2 miesiace Maria może rozpocząć trasę koncertową.. Zaczniemy od Meksyku i zobaczymy jak ludzie będą reagować...
Gabriel musisl mu rzec ze w Brazylii szaleja bo to sa chorzy ludzie hahaha
Maria wziela tacke i weszla w koncu do sypialni -Sniadanko.
- Ta świry to inna bajka... Można im wrzucić jeden albo dwa... Po naszym powrocie to ustalimy, do usłyszenia....- i się rozłączył i spojrzał na maryskę- więc teraz mogłabyś już zdjąć koszulę..
Postawila na lozku tacke i rozpinala sexy koszulke i sie poruszala jak do striptizu
uśmiechnął się- Każdego dnia zakochuję się w tobie coraz bardziej..
Zagryzla warge i sie usmiechnela. Zrzucila koszulke i stala nago -Chodz do mnie...-bo na lozku postawila tacke to nie chciala sie tam wpierdalac
to podszedł do niej i ją objął i zerknął na śniadanie- Zapowiada się smakowicie...
-Jestes tak bardzo bardzo glodny, ze nie wytrzymasz? Czy moze przyjemny szybki seks przy scianie najpierw?-zrobila niewinna minke
zaśmiał się- Spotkałaś naszą parkę na dole albo Federico? - i ją pocałował - hmm szybki przy ścianie,,
-Tylko Ane.
Pozniej pogadamy-podniosla brewki i caalowala go juz namietnie
to rozpinał swoje spodnie, skoro tak się jej spieszyło i już ją macał po cipce
-Po co sie ubierales?-zapytala i go macala
- NIe chciałem z Gabrielem rozmawiać nago..- powiedział śmiejac się.
-Rozmawialiscie o jakichs szalencsch-usmiechnela sie i pocalowala go po szyi
- Później...- bo sama nie chciała, a potem chciała haha i jak uwolnionego chujka to się wbił w jej cipkę
To zarzucila jedna nozke na jego bioderko i go mocniej zlspala za plecki -Mmmm!-mruknela
- Spróbujemy więcej? - zapytał między besoskami
-chce wiecej...-chociaz nie wiedziala co ma na mysli