Nie jesteś zalogowany na forum.
-cudownie miec za nsrzeczonego mezczyznr, tak idealnego jak ty.....3 mowisz mi kompldmenty,’ze jestes zs mna...bronisz mnie, troszczzysz sie aaaay mucho mas
zaśmiał się- bo uznam, że coś chcesz...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-tylko mnie kochaj-usmiecjala sie do niegi
- Zawsze... - powiedział uśmiechając się.
-A teraz jedz badz grzeczny i nabieraj energii na wieczornu bal-usmiecjala sie i jadls
- do jutra będę w pełni sił, spokojnie..
-Jutro masz cos wsznego do zalatwienia?
- rano, ale to zanim wstaniesz... dlaczego pytasz?
-Chce wiedziec. Bedziesz bezczpiecxny?
Uśmiechnął się - z Federico nic mi nie grozi... Z maxem też nie, więc tak, będę bezpieczny..
-To dobrze. Od razu mi lepiej-usmiechnela sie i dopila kawe
pomiział ją po ramieniu. - Jeśli będę się wybierałw jakąś paszczę lwa dam Ci znać... Póki co nikt nie podejrzewa, że Federico współpracuje, więc nic się nie dzieje..
-Dobrze...a skoro jutro wieczorem ten bal to co ci bedziemy porabiac?
- Pójdziemy na plażę? Wypożyczymy łódkę i poopalamy się toples
Zasmiala sie -Nie spodziewalam sie az tak konkretnego planu. Mi pasuje.
- Hmm a co miałem powiedzieć? Nie wiem? - zapytał rozbawiony
Zasmiala sie -Nie, nie, ale to oznacza,ze juz to wczesniej zaplanowales. Oczywiscie twoj toples jest naturalny...ale fajnie,ze dbasz o to zebym nie miala sladow -smiala sie
- nie planowałem... tak po prostu mi się nasunęło.. i popracujemy, abyś nigdzie nie miała śladów kochanie... z toples zmieniam na opalanie dla nudystów..
-Ayy noooo! -jeknela i sie zasmiala -Co to jest zmieniam? Zgadzam sie na toples.
- A co to za różnica? I tak wiem jak wygląda twoja cipka, maleńka..
-Taka roznica, ze nigdy sie tak nie opalalam i jest to dla mnie dziwne. Nawet jak to bedzie na lodce.
- Porozmawiamy na łódce - poweidział rozbawiony. - Póki co niczym się nie przejmuj..
-A chcesz jeszcze isc porozmawiac z Federico czy Ana czy od razu sie zbieramy?
- Nie ma potrzeby... Możemy zjeść z nimi kolację jeśli bardzo Ci zalezy na ich towarzystwie...
-Tak naprawde to nie. Myslalam, ze moze chcesz z nimi cos obgadac odnoscnie...pracy. On zabil z zimna krwia, jakby to byla zabawa,prawie na moich oczach osobe, bo byla nieuczciwa...myslisz, ze chce na niego patrzec?