Nie jesteś zalogowany na forum.
Podnosila sie wyzej i sie ocierala o niego skoro nie mogla rekami -To?
- NIe... - i się poprawił, aby być między jej udakami a nie okrakiem i się wbił chujkiem w jej cipkę.- Szeroko, Maria... jak wczoraj..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Mruknela i pokiwala glowka na tak jak grzeczna dziewczynka. Rozlozyla szerzej nozki.
to się mocniej wbił chujkiem jak już go tam zachęcała.
To tez mieli inne uczucie na poslizgu haha
Dotknela go za ramiona i go gladzila -Tak bardzo na mnie dzialasz...
- Chcę zawsze tak na Ciebie działać, kochanie..
-Tak bedzie-zlapala go za szyje i pocalowala
no i się tak wybzykali na kocyku ha
To pozniej sie juz ladnie, grzecznie polozyli i Maria sie oplalala zadowolona
to mikie sobie chlusnął wino do końca - Podać Ci coś?
-Poprosze papaje-powiedziala bo ja dobrze orzezwiala i na to miala bardziej ochote niz na truskaweczki
to jej podał do ryjka haaa. - winogrono też?
-Nie trzeba, kochanie...dziekuje-usmeichnela sie jak ja rozpieszczal -Czuje sie naprawde zrelaksowana...choc to dziwne na porwaniu, nie?-zasmiala sie
zaśmiał się- Zapytaj Federico, nie mam z tym nic wspólnego... Jestem niewinny
-Jestes cudowny, Miguel-spojrzala na niego -kocham cie najbardziej na swiecie...pamietaj o tym.
- Hmm a wybierasz się gdzieś? - zapytał zerkając na nią.
-Nie zamierzam...-powiedziala i sobie orzypomniala jak zareagowala jak on sie wybieral ha placzem
fuuuuuuuuj pepsi z mango
Usmiechnął się. - Wiec chyba to porwanie nie będzie dla Ciebie dużym obciążeniem psychicznym..
-Kochanie, jest teraz cudownie, ale te dwa dni niewiedzy i strachu...moich ucieczek. Bylo to stresujace...jednak poradze sobie z tym wiedzac, ze nic nie moglo mi sie stac... chce o tym myslec jak...niewiem, o jakiejs grze.
Uśmeichnął się- Dla Federica nadal chyba jest to jak gra... A on nie wie jaki będzie twój kolejny ruch.... Słyszałem jak wyglądała wasza kolacja..
No to sie bardzo zacieszyła -Pochwalil sie, ze zostal oblany wodą?Wow. Myslalam, ze bedzie sie wstydził.
- Uznał, że masz charakterek...Zastanawiał się czy ma cię postraszyć bronią, abyś zmiękła, ale odpuścił sobie
-Tak...wtedy tak. Usadzil mnie na miejscu...-powiedziala i przewrocila oczami -Nasteonymrazem tylko pokazal mi, ze ma bron i mam sie sluchac...jak przeszkodzilam mu w spotkaniu.
- to było akurat głupie! A jakby Ci ktoś wpakował kulkę? Nie musiał to być wcale Federico, Maria..
-Wchodzac tam...myslalam, ze pracuje sam...i ze mu zrobie po prostu na zlosc. Sama sie zaskoczylam widzac tam innych. Jakbym wiedziala to bym tam nie wchodzila...w paszcze lwa.