Nie jesteś zalogowany na forum.
No i sie tak wybzykali bo nie mam zadnych gifow hahahah i Maria miala kolejny orgazm.
no to mikie jeszcze na niej leżał po bzykanku i zbierał siły. - CHyba mogę cię uwolnić..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Poproszę...-usmiechala sie do niego -Podobalo mi sie...jestes taki pdoniecajacy...
pocałował ją i uwolnił jej rączki, a potem nogi jej uwolnił- tak na mnie działasz, maleńka.. Cieszę się, że mogłem sprawić Ci przyjemność..
To siezmacala po nadgarstkach, a pozniej go objela i dotykala po pleckach -Chce byc zawsze z toba...
- Tak właśnie będzie, nie zamierzam Cię puszczać, Maria...
Usmiechala sie -Chodz...przytule cie -powiedziala ukladajac sie wygodnie na lozku
to się polożył obok niej. - Chyba na jutro będziesz potrzebowała bransoletek, aby zakryć ślady po kajdankach
-Cos wymysle -powiedziala i go przytulila do siebie, zeby mogl sie tulic do cyckow ha
no i spoko, że się tulił do jej poduszek haha - Chcesz mi przypomnieć jakie masz dorbe cycki?- zapytał zacieszony
-Mysle,ze nie zapomniales -zasmiala sie -Chce cie miec przy sobie...
- Dam ci swoje zdjęcie- powiedział zacieszony
To sie odsunela -Zsrsz ja ci dam swoje-podniosla brewki-Zreszta. Juz kiefys ukradles...
zaśmiał się - Pożyczyłem, to różnica - powiedział zadowolony
-Ahh i nadal nie oddales-zacieszyla sie -Chyba nawet wtedy nie wiedzialed,ze sie tak zakochales...
zaśmiał się- Wtedy w ogóle nie wiedziałem, że się zakochałem
To sama sie teraz przytulila do niego -Ja tez nie wiedzialam dokladnie...jestem juz spiaca...
- Więc idziemy spać... - powiedział uśmiechając się i ich nakrył kołderką. - Wyśpij się, kochanie, jutro nie będziesz miała okazji się wcześnie polożyć.
-Ale juz sie nie moge doczekac tego balu...
- Hmm dlaczego? Bal jak każdy inny, kochanie
-Ale ja nigdy nie bylam na takim balu...tylko jakis kiepski na zakonczenie szkoly...
- Oh.. no to faktycznie musimy to zmienić, kochanie..
-Ten ma byc z maskami?
- Owszem... ale wystarczy tylko maska z koronki... Nie muszą być całe twarze zasłonięte..
-W porzadku. Rozumiem. To dobrze, bo te wielkie maski sa przerazsjace-zasmiala sie