Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się- Będe pamietał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dobranoc, moj kochany-powiedziala zamykajac oczka
- Śpij dobrze, maleńka..- jeszcze ją miział po ramieniu póki nie usnął.
Tez zasnela szybko i Spala cala noc i nie planowala szybko wstawac.
no a Mikie zgodnie z planem wstał wcześnie rano i wybrał się z Fede na załadunek broni na przemyt dalej. Mikiego to strasznie nudziło, ale musial pilnować ile kamaszników idzie w ślad
Maria wstala i ubrala sie tak
I zeszla zjesc sniadanie. Miala nadzieje, ze chociaz na Ane wpdnie zeby sama nie jesc
a niech stracę ahahha Ana zeszła zaspana, rozczochrana i w szlafroczku - Cześć, poranny ptaszek z Ciebie
-Nie, ale muslalam ze wszyscy tu beds ogarnieci, wiec sie ubralam-usmiechnela sie i podala pancakesy z klonowym i owockami -Proszez znowu slorzystasz.a nasinmezczyzni niewiadomo gdzie sa...
- w porcie.. załatwiają interesy... Powinni być koło południa..
Spojrzala na nia powaznid i jadla -podoba ci sie moj mezczyzna ?
to aż się zakrztusiła z wrażenia. - Słucham?
-No czy podoba ci sie Miguel? To spokojne pytanie, na luzie.
- Alex...- powiedziała z naciskiem, zeby wiedziała, ze to niewybaczalna pomyłka. - Jest przystojny, ale jestem z Fedu.
-no tylko o to mi chodzilo-usmIechnela sie. -Kochasz Federico?
- Hmm nie zastanawiałam się nad tym aż tak głęboko, dlaczego pytasz?
-Bylam ciekawa waszej relacji...przepradzam jak cie zestresowalam od rana-powiedziala i jadla -Mamy juz ciuchy na bal, nie moge sie doczekac...
- Przede wszystkim dobrze się bawimy... Nie naciskamy na siebie, ze musimy się zaręczać, pobierać.... Żyjemy tym co jest tu i teraz, bez planowania przyszłości..
-Tak tez Moze byc dobrze, a u ciebie nie Pojawily sid uczuci? Nie cjhcialabys
Cos wiecej?
- Nie, moja praca jest specyficzna... Nie wiem co będę robiła jutro, wiec wolę się nie przywiązywać... TYm bardziej, że jutro mogę robić kolejne rzeczy,,,
-wiec czujeszz cos...moze
Z nim lpogadam..?
- Maria... moze to będzie brutalne, ale nie każda dziewczynka marzy o mężu i gromadce dzieci... Ja nie należę do takich kobiet, wiec nie dzięki... Nie potrzebuję pomocy
Usmiechnela sie -Ok. Ja tez nie chce gromadki dzieci-zasmiala sie i napila kawki -Zastanawiam aie kiedy Mi...Alex wroci...bo nie wiemmco moge tutaj robic.
- Cieżko mi określić... ale skoro jesteśmy bez niego to chyba powinnam Cię uprzedzić, że na balu pojawi się kobieta, która miała romans z Alexem... Lepiej, abyś nie czuła się zaskoczona gdy się spotkacie..
-Juz znam wiele jego bylych kobiet...dzieki za uprzedzenie. Alex tez musial znosic glupie teksty mojego bylego...bede musiala zniesc to samo mozliwe...
Uniosła brewkę - Oh... nie podbił mu oka? To chyba jeszcze nie jest tak źle..