Nie jesteś zalogowany na forum.
- o tak, maleńka...właśnie tak chcę cię czuć... jak nie możesz spokojnie wytrzymać czując mojego kutasa... - wysapał jej do ucha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak...badz taki mocny...uwielbiam cie tak czuc do konca...
- tak właśnie będziesz mnie czuć...
-Mmm tak...pieprz mnie -szepnela mu do ucha i polizala go tam
to się pchał jeszcze, a potem się wycofał i ją obrócił na brzuch i pociagnął za dupęw górę i się wbił znowu w jej cipkę
I im muzyka z dolu jakas grala dostojna wloska z balu ahahah a on ją trzepał az wiory lecialy. Maria si epoczuwala i tez tak az do szczesliwego finału.
no to jak doszli to dostojnie polożył się obok niej. - taki bal mi się podoba najbardziej..
Lezala obok i patrzylana niego -A mamy jeszcze ukryte wino...
- Masz ochotę na nie? Czy jednak już ci wystarczy?
-Jak napijesz sie ze mna to oczywiscie.
- no dobrze... możemy się napić... Tylko najpierw pójdę po korkociąg..
-tylko sie ubierz -podniosla brwi -I mam nadzieje, ze nie zaczepi cie ta cizia
zaśmiał się- Jesteś o nią zazdrosna? Daj spokój... Natalia nic dla mnie nie znaczy... - i się podniósł i ubierał bokserki
-Myslisz ze Familia mnie zaakceptuje?-zapytala nagle
to założył spodnie i się wpakował do niej - Hmm.. Nie, bo cię nie poznają i ty nie poznasz ich...
-Co to znaczy?-bo zapytala ale nie rozumiala -Co to za rodzinka?
- Familia to ładnie nazwa mafia... Oni tutaj są jak jedna wielka rodzina... o ile współpracują ze sobą... Jeśli nie współpracują to są jak śmiertelnymi wrogami... Piaskownica... zaraz wracam- no i poszedł do kuchni po korkociąg i kieliszki, chociaż amryska jeden juz miala hahaha
Westchnela sobie glosniej. Lezala chwile a potem poszla do lazienki na fazie. Obmyla sie szybko i wrocila do lozka by byc odswiezona
aż dziwne, że nie do piwnic ahhaha Mikie wrócil w końcu do niej- wszystko mam....- i otworzyl wino i im nalał. - to za co? za nas?
Usiadla nago bez krepaci z kieliszliem -Tak...za nas i nasza milosc, ktora bedzie trwac zawsze...-wysilila sie na zacieszu
- I za nasz powrót do normalności...- powiedział i się stknął z nią i napił, ale jak się nie nakrywała to mu oczka biegały góra dól haha
Ona wypila pol kielonk na raz haha i odlozyla na boczek -Miguel mysle, ze jestes glodny, bo jesz mnie wzrokiem-zasmiala sie
roześmiał się- trzeba było się ubrać... ale mogę przynieść coś z dołu jeśli masz ochotę...
-Nie, dziekuje...-przysunela sie -Nie chce sie teraz ubierac...
- A co byś chciała teraz robić w takim razie?