Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie -Moze ty go chcesz?-zapytala i sie przytulila do niej ha
To też ja tulila- nie zabiorę ci tego ciasteczka i sama też nie dam ci sie pożreć... Będziesz musiała obejść się smakiem albo użyć swoich zabawek czy zwinnych paluszków - powiedziała śmiejąc się i zamknęła oczy. - blee nie chce sobie tego wyobrażać właśnie teraz!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Smiala sie -Przeciez to normalne, ze ludzie to robia. Ayyy Elisa. Ale nie wyobrazaj sobie. Dzisiaaaaj polegne w lozku...swoim lozku...swoim mieszkaniu...-i dotarlo do niej ha
- w takim razie musisz mieć bardzo wygodne to łóżko... Ja za swoim tak nie tęsknię..
-Ja tesknie za...lozkiem-rzekla chociaz chciala co innego i wstala -Jedziemy do domu, bo juz za duzo mam alkoholu...-przytzymala sie scianki
- Przy wejściu powiemy gorylkom, aby nas podrzucili i odstawili mój samochód.. Nie mam ochoty słuchać, że pożyczam i nie oddaje - Pozbierała się i razem z marysią szerokim łukiem jakby przechodizły labirynt poszły do wyjścia
Ale sie trzymaly siebie to sie nie wywalily ha wsiadly do samochodu goryli -Glosniej muzyke!
Kierowca spojrzał tylko we wsteczne lusterko i tak głośniej, nie wierzył, że pijusy wiezie do domu. Pewnie to jeden z tych co zanudzali się pod jej domem. Elisa powiedziała, że najpierw do niej, bo bliżej, więc dotarli na miejsce i wyściskała Marię - Śpij dobrze, kochana i niczym się nie przejmuj... Gdybyś czegoś potrzebowała daj znać gorylkom to podadzą Ci mój numer, ciao bella..- cmoknęła jeszcze Maryśkę w policzki,a na koniec buziaka w usta dostała i poszła sobie jak gdyby nic
-Ciaaaooo ciaaaoo-machnela za nia i walnela glowka na oparcie fotela w samochodzie
-Do mnie...do mieszkania. Wiecie gdzie to?-zasmiala sie, a potem juz sie nie cieszyla tylko patrzyla przez szybke
to jej odpowiedział kierowca - Doskonale...- i zawiózł ją pod jej mieszkano i zerkał na nią, bo może jednak nie o ten adres jej chodziło.
-Dziekuje uprzejmie...ide spac, wiec tez idzcie, a nie tu sie bedziecie nudzic-powiedziala i wysiadla z autka. Chwiala sie na tych szpilkach ale doszla ladnie do mieszkanka
to pewnie się rozczarowała, ale odjechali, bo dyskretnie podjechali inni, aby nie musiała ich oglądać.
Maria wlazla do mieszkania od razu wziela bandaz, gazy i noz i poszla na kanape!
Ale po co?! Ochrona jej nie widziała i nie mogła zareagować
Bo chciala wyciac nadajnik! Przymierzala sie do tego, ale jesnak nawet po alkoholu sie nie odwazyla.
Odlozyla wszystko. Rozebrala sie i poszla do lozka. Po chwili zasnela.
Świetnie jej poszło... w środku nocy, bo wcześniej nie mógł skoro ona się tak dobrze bawiła! zjawił się piękny Mikie w koszuli i jeansach. Jak zobaczył jej zestaw samobójcy to myślał, że oszaleje, ale nie było śladów krwi, więc mu trochę tylko ulżyło! Poszedł do jej sypialni, a ona sobie spała w najlepsze!
na pewno miała jakies takie niewinne łóżko
więc gotowu na świetną zabawę korzystał z jej upojenia alkoholowego i ją przywiązał za wszystkie kończyny sznurami do wyrka, zdjął pościel i się cieszył widokiem...a potem zasłonił jej oczka najdelikatniej jak tylko potrafił, żeby się nie obudziła i całował ją po dekolcie, szyi i w końcu w usta
Troche jej zeszlo alkoholu, ale wiadomo, ze nie do konca. Dlatego sie obudzila dopiero jak byl przy ustach. Chciala sie wyrywac i sie szarpala a tu nic. Przywiazanie! Myslala, ze znowu jej sie cos sni. Jeszcze nie mogla nic zobaczyc -Zostaw mnie!
to jej ładnie szepnął do ucha - Dopiero gdy z tobą skończę, kochanie...- i dalej kusił jej usta nawet swoich nochalem ahhaha
-Miguel?-zapytala jak rozpoznala szept ha i probowala ustami zlapac jego usta
- Długo każesz na siebie czekać..- powiedział, aby miała już pewnośc, ze to oni pocałował ją w usta
-Pozwol mi cie zobaczyc...-powiedziala calujac go namietnie i niemogla uwierzyc, ze to sie dzieje
- Najpierw ja dostanę to co chcę....- i zmacał ją po cipce. - Jak bardzo chcesz mnie poczuć?
Oddychala coraz szybciej i glebiej -Chce...bardzo...zrob to...
to się zebrał z wyrka i poczuła jak jezorek rozpieszcza jej cipkę.
Poruszaka sie w gore i w dol a pozniej na boczki i ciezko jej bylo sie powstrzymac od pomrukow. Nie myslala teraz o tym gdzie byl tylko, zeby to zrobili:D