Nie jesteś zalogowany na forum.
ale że co widział? ajajaja
Uśmiechnął się - Zawsze dochodzisz dla mnie...wypijmy toast za naszą miłość, kotku... Każdy dzień z tobą jest spełnieniem moich marzeń...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiech ela sie i musnela go w usta -za nas...-powiedziala i sie napila juz do konca -Fascynujesz mnie...-rzekla bo tego zadna nie powiedziala nigdy ha
Gosciu widzial, ze ona sie kreci i mu sie podobalo
- Cudownie to słyszeć... - uśmiechnął się i napił się. - Zamknij oczy, Maria..
Raz jej kazal zamykac, raz otwierac:( no ale usmiechnela sie tak pieknie!
I zamknela te oczka.
pocałował ja w policzek - otworzysz dopiero gdy Ci pozwolę....zaraz wracam...- powiedział i ją porzucił i wyszedł do samochodu
Otworzyla od razu hahaha i zobaczyla, ze go nie ma -Co sie dzieje...-dziwila sie, ale co chwile zamykala, zeby nie bylo i czekala zniecierpliwiona
nie wiedział, że ona oszukuje! Wrócił do niej z bukietem, który dla odmiany sam kupił! a nie Domenic i usiadł ukleknął przed nią, aby na widoku jej cipkę - Możesz otworzyć oczy...
No to otworzyla z usmiechem, a pozniej juz sie nie cieszyla, bo zglupiala hahah -Co?-az zapytala dziwnie go tak na maxa zaskoczona. Patrzyla na ten bukiet i zobaczyla pierscionek
taki ładniejszy wybrał, bo tamten za skromny na mafie ahhaha
- Maria jesteś najważniejszą kobietą w moim życiu... Szukałem Cię 4 lata i w końcu Cię znalazłem... Kocham Cię do szaleństwa i nie chcę już żyć bez Ciebie... Przysięgam, że ochronię Cię przed wszystkimi i nie pozwolę, aby ktoś Cię skrzywdził... Niczego Ci nie zabraknie, kochanie... Wyjdziesz za mnie, Maria?
Sluchala go uwaznei, zreszta jak zawsze gdy tak mowil o uczuciach do nich i pamietala kazde slowo. Niedawno nawet nie chciala z nikim sie zwiazac na zwykly zwizek a co dopiero zareczac sie.
To tak szybko wszystko szlo, ze nie myslala na spokojnie, tylko kierowala sie chwila.
Patrzyla to na pierwcionek, to na niego
Potem spojrzala mu w oczka gleboko
-Si...pasujemy do siebie...bede twoja zoną...
Uśmiechnął się i założył jej pierścionek na palucha, a potem ją pocałował w usta długo i namiętnie, a rączką zwiedzał ją pod sukienką i uwolnił ją od jajeczka w końcu.
Haha to sie w sumie cieszyla, ze ma troche oddechu od tego, ale i tak byla cala w ewmocjach przez te oswiadczyny. Calowala go tez dlugo, bo nie chciala go puscic po tym. Myslala, ze jej sie sni znowu. Przypomniala sobie tamten sen po ktorym sie szybko obudzila.
- Już nikomu nie pozwolę, aby mi Cię zabrał- powiedział miziając ją po policzku i usiadł obok niej. - Moja mała dziewczynka..
Za dobrze sie czula przy nim jak tak o nia dbal. Usmiechnela sie juz bardziej jak ja gladzil po policzku -Moj mezczyzna...zawsze chcialam tak sie czuc jak przy tobie...
- Mam szczęście, że zaczekałaś na mnie...- no i dostali swoje żarcie, bo ileż można czekać.
-Musial los nas nakierowac na siebie...teraz ciezko mi bedzie jesc-powiedziala wzruszona i patrzyla na swoj pierscionek, ktory byl dla niej idealny
- Musisz zjeść, abyś miała siły.... Dzisiaj chcę się z tobą kochać i pieprzyć..- powiedział zerkając na nią i był bardzo zadowolony, że przeszli na kolejny poziom i to zanim minął rok, który im dawał. Nie docenił jej na początku i nie zakładał, że ona wcześniej się w nim zakocha i zostanie. rozpierała go duma z jego zajebistości, ale wiadomo to jeszcze nie był szczyt szczytów.... jednego mu brakowało do szczęścia! ale uznał, że po ślubie Maria nie będzie się przejmowała już tą chemią w tabletkach.
Po prostu ona byla idealna! A nie on hahah
-Kochac...to bedzie ciekawe-luknela tak
Usmiechnela sie i przezywala w sobie to, ze zareczyla sie z nim, a prawie nic o nim nie wie.
-wiec teraz jako moj przyszly maz...musisz mi wiecej o sobie powiedziec...
zaśmiał się - Już mnie poznałaś... Wiesz o mnie to co najważniejsze, Maria... Nie chcę Cię zadręczać swoją pracą, aby Cię chronić..
I to chyba mu sie przypominala i moglo teraz! Z wloch
Maria patrzyla na nirgo -tylko powiesz o rodzenstwie...kto jest dla ciebie najwazniejszy...A ja rowniez bede dbala o ciebie...
- Przecież już poznałaś Domenica... Nie ma nic więcej do dodania, kochanie... No chyba, że mam się rozciągnąć na Elisę, Massimo itd.. Ty jesteś dla mnie najważniejsza, Maria... Jesteś moją kobietą i sensem mojego życia..
-jestes pewny, ze zawsze tak bedzie ?-zapytala i smyrala go raczka z pierscionkiem -przyjma mnie do rodziny? Polibili mnie? Chyba nie...
Uśmiechnął się - Elisa Cię uwielbia...Mai czy Aaron z rezerwą podchodzą do osób, które dopiero poznają ten świat... Nie każdy tu pasuje, część osób nie wytrzymuje presji takiego życia... Tutaj każde z nas żyje jakbyśmy prowadzili interesy...na Sycylii Massimo jest najważniejszy i muszę dopasować się do niego... Tam jeszcze żyją dawnymi czasami i nie znoszą kiedy ktoś łamie zasady... Ale w swoim towarzystwie nie wypominamy sobie tego jak żyjemy... Z racji, że mieszkamy tutaj będę starał się ograniczać twoją obecność na Sycylii i spotkaniach z całą resztą....Ich opinia względem Ciebie mnie nie interesuje... Będziesz żyła ze mną a nie z nimi... Nasza rodzina nie będzie się mieszała w życie innych, a oni w nasze...
-Rozumiem...czasem bede jechala z toba...wyobrazasz to sobie? Nasze wspolne zycie? Jak zyjemy razem?ze bedziesz moim mezem?-usmiechnela sie i pocalowala go z jezyczkiem
oczywiście, ze sobie to wyobrażał hahaha
- Inaczej nie prosiłbym cię, abyś za mnie wyszła... Będziemy żyć w naszym domu, spokojnie, z dala od wszystkich problemów... Będziemy się cieszyć sobą i naszymi dziećmi.. Dostaniesz wszystko co Ci się zamarzy, kochanie...