Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria tak na niego spojrzala. Oda podniosla brwi -Przez ciebie? Marie w hotelu co chwile szuka jej byly Paco. Moze zajeta jest wami?
Mikie jej podał swoją wizytówkę - Przekaż Paco, że wyjaśnię mu gdzie ma szukać..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wziela, a co. -Oh Maria, nie wiedzialam, ze kubisz takich zaborczych mezczyzn-odparla i poszla sobie dAlej
-Boze co za laska...zawsze wtraca nos w nieswoje sprawy.
- Nie zauważyłem... - powiedział, ale rozejrzał się jeszcze za tą dupką - Czym się zajmuje w hotelu?
Nie odpowiedziala tylko sie przysunela i zlapala go za ryj i odgiela
-Ty bardzo mnie podnieciles...stanowczoscia.
- Mam cię zerznąc tu i teraz?
-Mozesz mnie zerzna teraz, ale w toalecie. Nie tobmy show, nie przyda nam sie-i wsadzila mu dlon w majteczki i zmacala
- Nigdzie nie pójdziemy...- i dostali swoje zamówienie
-wiec nie...-odparla i wyciagnela raczke z krocza i jeszcze oblizala paluszki seksownie i wrocila na misjsce jak kalner przyniosl zamowienie i az go wrylo jak zobaczyl co maria zdobila
to jak nie odszedł to Mikie na niego spojrzał - Zgubiłeś coś?
To sie ocknal -czy podac deser?-zapytal jakajac sie
-Nie. Deser mamy swoj-powiedziala z usmiechem Maria
Kelner sie zmyk
- Zaniemówił przez Ciebie...- powiedział patrząc na maryśkę.
-Pewnie sam by tego chcial...lub tego-powiedziala i zeszla na kolana pod stolik i wyciagnela mu kutasa ha od razu szybko chwycila do buzi
to sie zaskoczył w chuj hahaha Nie wiedział co ją napadło, ze taka napalona się zrobiła
No podniecil ja hahaha to niemyslalamo wstydzie tylko robila swoje. Obciagala mu szybko, ale i namietnie, by widzial jakie ma poczucie i jak ja podnieca jego kutasa
korzystał z przyjemności, ale napisał do braciszka, aby mu podesłał listę pracowników hotelu Maryśki wraz ze zdjęciami, skoro Marysia nie chciała się pochwalić koleżanką haha
Haha jak mogl! Ona bardzo sie poczuwala
mógł, bo nie widziała i nie miała jak się przypierdolić hahaha
to się tylko napił, bo nie dał rady znęcać się nad stekiem jak ona się nad nim znęcała;( wiercił się na tym krzesełku
Co jej sie bardzo podobalo. Obciagala mu dalej zachlannie by juz doszedl.
-Prosze, jeszcze wino-wrocil kelner i teraz sie zastanawial gdzie ta kobieta i co on taki zarumieniony
to mikie był wredny jak Maryśka chciała się bawić- Usiądź..- powiedział do kelnera, żeby mógł się znowu zatkać na widok Maryśki - Lubisz jak twoja panna Ci obciąga gdy inni patrzą?
Kelner sie chwile zastanowil, ale mogl usiasc na sekunde wiec usiadl bo sie bal miguela -Nigdy tak nie mialem..-powiedzial i spojrzal w dol
- więc będziesz miał okazję popatrzeć jak inna panna obciąga innemu...
Maria to uslyszala, ale coz. Dalej mu obciagala bar
Dzo zachlannie i naplula jeszcze raz na kutaska.
Kelner luknal na nia insue podniecil
Mikie go zmierzył - Nie pozwoliłem Ci aż tak patrzeć... Za dużo będziesz chciał...- i zlapał amryśkę łepetynkę i docisnął do oporu, aby całego chujka brała i jeszcze jaderka poczuła
-Juz chce-odparl kelner jeszcze jak zobaczyl ze caly jej wchodzi
Maria nie zakrztusila sie na szczescie, udalo jej sie dlugo tak przytrzymac. Nie rozumiala co oni mowia ale ja to jednak zawstydzalo troche ze tamten wjdzi