Nie jesteś zalogowany na forum.
Poprawila sie i jej nie bylo do smiechu -Niech mysla co chca-odprla i juz loda nie miala ofc. Na razie go juz nie prowokowala i doszli na plazy akurat na zachod slonca
- Będziesz miejscową gwiazdą internetu - powiedział, bo on miał wysmienity humorek
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To ciesz sie, ze nie poszlam dalej, bo twoj penis tez bylby gwiazda...
zaśmiał się - Nie miałbym nic przeciwko temu...
-Oh wiec chcialbys sie wszedzie nim chwalic -podniosla brwi -Nie badz az taki szalony -zasmiala sie
Roześmiał się - mam czym to się chwale....
Rozdziabila buzke i sie zasmiala -Masz to w genach? -zapytala i usiedli sobie na piachu by podziwiac zachod slonca, bo ile moga lazic po plazy
zaśmiał się- Chcesz wiedzieć czy mój ojciec się chwalił czy też czy nasze dzieci będą tam samo bezczelne jak ja?
-Chyba to i to -usmiechnela sie -Pokazesz mi zdjecie twojego taty...? Towazna osoba byla w twoim zyciu, a jeszcze nie pokazales...tesknisz za nim?
- Czasami... Kiedy żył mogłem robić co chcę, teraz muszę się 3 razy zastanowić zanim o czym zdecyduję...
-A o mnie ile razy sie zastanawiales? Z tego co wiem i slyszalam, to ci odradzali...-i czekalana fotzdjecie ojca!
przecież nie miał w telefonie! litości hahaha - Akurat w twoim przypadku nie muszę się zastanawiać... Nie należysz do biznesu... Jesteś tylko moja..
Kazdy mial w telefonie zdjecia ha
To sie tak przytulila do niego -Jestem twoja.
ja nie mam jahahahha a tym bardziej szef mafii!
to ją objął ładnie - a co do drugiej sprawy... Oczywiście, że nasze dzieci będą bezczelną...
-Trzeba sie przekonac...dlatego nie biore tych tabletek...
hahahhahahah zmierzył ją! - Już raz się nabrałem, drugi raz nie ma szans...
-Skoro widziales, zebym je bralam to ok...od slubu nie wzielam...bo zapomnialam, a pozniej jakos tak.
- Jak to zapomniałaś?? Mówiłem Ci, że to beznadziejna metoda, ale się uparłaś...
-No beznadziejna, ale chyba najlepsza...aaajeszcze jedna. Chce wyciagnac ten czip...nie chcego w sobie.
olał sprawę z chipem hahaha - Jakim cudem najlepsza? Żeby wpaść?
-A co? Chcesz prezerwatywy? To lec do sklepu i kup.
- Hmm... mnie dziecko nie przeszkadza... - powiedział uśmiechając się.
-Wiem...-usmiechnela sie -CHce dac ci wszystko...
zaśmiał się - Uważaj, bo za wiele sobie wyobrażę...
To spojrzala w wode -Chcialabym miec synka...jesli mialby wyglad po nas i charakter, to bylaby mieszanka wybuchowa...alw jaka sexy.