Nie jesteś zalogowany na forum.
No to sie szarpnela, zeby jeszcze wyjsc na swoje, ale juz nie miala takiej wytrwalosci. Jak ja macal
To zadrzala az cala
- będziesz grzeczną dziewczynką?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bardzo -podniosla brwi
to uwolnil swojego zacnego chucka norrisa ze spodni i podwinął jej kieckę i się wbił do oporu.
Podniosla nozki wyzej i jeknela. Zlapala go za wlosy i az lekko pociagnela. Wessala sie mocno w jego usta
no to wiedział, że nie kłamała i się pchał na bezczelnego, skoro ona nie miała litości dla jego ust
I macala go gdzie popadnie. Zaczela sapac i caliwsx go coraz zachlanniej
- właśnie tak... tego chciałem od ciebie...- szepnął jej do ucha zadowolony
Maria sie nie kontrolowala, bo to uwielbial w seksie z nim. Nawwt nie pomyslala, d moze ktos przechodzic tedy. Tylko brala od niego przyjemnosc i pieprzyla sie z nim tak by go dalej nakrecac
Zlapall ja za szyję- tak ci dobrze, a tak się ociagalas z tym..- za karę jej uszkodził warge, bo pan i władca zawsze ma rację!
-Dlaczego?-zapytala jak jej poleciala krewka! I bedzie ja bolalo:(
,- bo mogę....- odpowiedział z niewinną minka i dalej się pchał chujkiem w jej cipke
To zassala jego usteczka i go calowala by spijal krew jak wampir i dalej sie poczuwala w posuwanie i jak doszla to jeknela mu glosno do ucha
Nie mial problemów z krwią haha wiec mu to nie przeszkadzało. I jak go uciskała to i jemu się doszło i się ładnie spuścił w jej cipke na tej polskiej plaży
No to usmiechnela sie do niego -Schowaj juz tyleczek. Bo beda ci zazdroscic
unióśł brewkę - I tak mi zazdroszczą...- i się podniósł poprawiajac spodnie. - Teraz możemy wracać do hotelu...
Usmiechnela sie i podnioska za nim. Otrzepala sie z piasku -Teraz bedziesz musial mnie wyczyscic z tego piasku pod prysznicem
zasmial sie - dobrze, ze nie jezykiem..
-Zobaczymy jak bedzie trzeba...chce byc czysta-zacieszyla sie i poszli juz do hotelu jak bylo ciemno bo slonce zaszlo
ofc musiał przy recepcji zmacać maryśkę za poślada i ścisnąć, zeby recepcjonistka się śliniłą na tej widok i poszli do windy. - sex w windzie pełnej ludzi?
-Widziales jak recepcjonistka sie patrzyla?-zapytala Maria jeszcze tym podekscytowana ha -Za malo pieter na sex w windzie-zasmiala sie
roześmiał się - Serio? Niewiele Ci trzeba... ale następnym razem jak ją będziemy mijać zobaczy więcej...
-chciala, zebys ja tak scisnal...
- Zobaczy jak się pieprzymy... - i trafili do pokoju, skoro nie chciała w windzie <plask>
W polsce nawet winda nie jest sexy hahaga
Od razu jak wlezli do pokoju to sciagnela kiecke -Idziemy sie wymyc...-podniosla brwi