Nie jesteś zalogowany na forum.
- Idź pierwsza, zaraz przyjdę, dam znać Domenicowi, że wszystko w porządku i dowiem się czy w domu też spokój...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ok...-odpowiedziala i puscila mu caluska i poleciala pod prysznic
to Mikie zadzwonił do braciszka i chwilę rozmawiali. - Prosto z Polski wrócimy do Meksyku, więc za 3 dni przygotuj się do wylotu. Sprawdź czy na miejscu wszystko ok, może na święta wrócimy na Sycylię... - po rozmowie się porozbierał i poszedł do Maryśki pod prysznic.
To sie przysunela od razu -Zobacz czy juz nie mam nigdzie piasku-usmiechnela sie
zamiast sprawdzać pocałował ją w usta. - tutaj nie masz...
-Tutaj nie mialam nawet-usmieccnela sie -Dalej...
pocałował ją w szyję. -a tutaj?
-No nie wiem...sprawdz dokladniej...-usmiechala sie do siebie
Zmacał ją po tyłku jak wcześniej przy recepcji i docisnął do siebie. - znowu mnie prowokujesz...
-Chcesz sprawdzic w mojej cipce?-szepnela mu jak ją docisnal
- Po co pytasz, skoro znasz odpowedź....- i się wbił chujkiem, jeśli coś tam miała to właśnie pchnął piasek głębiej ahahah
Raczej nie ha objela go za szyje i jeknela mu przy buzce -Mm i jak?
- Mokro...- powiedział zacieszony.
-tak jak lubisz-zaczela go calowac po uszku i pchnela sie na niego
obrócili się, ż eplacami się opierala o kafelki i spojrzał na nią- teraz już nigdzie nie uciekniesz...
-Myslisz, ze chcialam uciekac...moze bylbys bardziej napalony probujac mnie dostac...
zaśmiał się - to na pewno...- i się pchał chujkiem - lubisz go czuć w sobie? Chcesz poczuć w gumce? - zapytał wspominając jej uwagę o gumkach!
-Nie chce, zebys przerywal...chce go czuc tak...uwielbiam to uczucie...
pocałował ją - nie zamierzałem przerywać, skarbie... za bardzo mnie pragniesz...
-Tak jak ty mnie-jeknela
- jak ja ciebie...- i się bzykali pod prysznicem, bo nie ma nic ciekawegow gifach:( ludki sie pod prysznicem nie bzykają :L((
Dziwni ludzie ha. Jak sie wybzykali to poszli spac i zlecial immpierwszy dzien nad polskim morzem
No to spali grzecznie aż do rana. A potem mikoe się ocknął i zerka jak ona spi skoro śniadanie mieli w hotelu zapewnione haha jedyny plus hotelu!!
Maria mruknela przez sen jego imie:( a za chwile sie obudzila i ogarniala swiat
To uprzejmie zmacal ja po cipce, skoro go wzywała haha - dzień dobry, kochanie...