Nie jesteś zalogowany na forum.
- zawsze do usług- powiedział zacieszony- wstajemy?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak. Glodna jestem bardzo. Zejdziemy na sniadanie, a pozniej pojdziemy na plaze.
- no dobrze, już nie bede cie głodził- podniófsł się i jeszcze na nią zerknął
To mu puscila oczko i wstala. Wybrala sukieneczke. Ubrala ja i buty. Nie ubierala bielizny, bo pozniej i tak musiala ubrac stroj na plaze. Takze jej sie nie oplacalo tylko na sniadanie ubierac bielizne
Zacieszył się - Oh, to będzie szybkie śniadanie, skoro już marzysz, abym znowu cię dotykał...
Zasmiala sie -Nic takiego nie mysle.
- Jasne, nie założyłaś bielizny...- powiedział i sam się ubrał, z bielizną! - Ok, idziemy czy jeszcze włosy i makijaż musisz poprawić?
Uczesala wloski i troche maznela sie na buzce -Mozemy isc, przystojniaku-zacieszyla sie i zeszli na sniadanko do polaczkow
a polaczki wiadomo wiocha hahaha więc usiedli gdzieś daleko od tego plebsu hahah - wszystkiego po trochu czy coś konkretnego chcesz?
Maria obserwowala ludkow,bo ciekawa byla ich kultury hahha ktorej nie mieli:D
-Mammochote na jajka, parowki i pomidorki-zacieszyla sie
- jajka i parówkę mogłaś mieć 10 minut temu...- uniósł brewkę i poszedł jej przynieść to śniadanie i sobie od razu wybierał.
Maria patrzyla za nim jak byl taki mily, ze jej chcial to przyniesc wszystko.
A jakas laska krecila sie przy nim i wybierala podobne rzeczy i sie sumiechala do niego bo jej sie spodobal. W koncu byl inny niz lyse polaki
Mikie się też uśmiechnął i myślał, że ona już chce przejść, wiec jej nawet ustąpił miejsca, aby mogła go wyprzedzić
-Nie trzeba. Wakacje udane?-zapytala po ang bo czula, ze to nie polak
Maria sie usmiechnela pod noskiem. Sie przyzwyczajala, ze wiekszosc dupek go podrywa
- Hmm... póki co ciężko powiedzieć oceniając coś więcej poza sexem na plaży...- powiedział uznając, że to jej wystarczy, żeby dojść tu i teraz. Jak miał już wszystko to wrócił do Maryśki, ale jeszcze zerknął na tamtą dupkę
Uznala, ze ja jeszcze podkusza wiec patrzyla na niego, ale wrocila do swojego stolika.
Maria luknela na niego -Dlaczego jeszcze na nia patrzysz?
zaśmiał się - Zastanawiałem się czy dojdzie tu i teraz... ale chyba nie mam aż takiego uroku osobistego..
Zasmiala sie -Co jej powiedziales? Jestes niemozliwy...-zabrala sie za swoje sniadanko
- Że uprawialiśmy sex na plaży... no chyba, że uznała, że to zaproszenie...- powiedział zacieszony i zabrał się za śniadanie - Dzisiaj też chcesz na plaży?
-Pewnie uznala, bo ciagle na ciebie zerka...-zajadala sie sniadankiem i popijala soczkiem -Nie chce planowac...jak bede chciala to cie zerzne na plazy-zasmiala sis
zaśmiał się- Chciałbym to zobaczyć - i ją pocałował, żeby tamta wiedziała, że tylko trójkaty i czworokąty wchodzą w grę.
Odwzajemnila i dotknela go po policzku -Ale glownie plywanie i opalanie
- Kochanie... tyle mogliśmy robić na Sycylii czy w Cancun..
-Nie wiem co tu wiecej mozna robic...tutaj woda w sumie jest nie za ciekawa.
- Co znaczy, że jest nie za ciekawa? Nie chcesz pływać? Więc może zostaniemy w hotelu i skorzystamy z basenu?