Nie jesteś zalogowany na forum.
No ale sie podniecala tym bardzo, ze ona byla nago a on w ciuchach i tak ja posuwal. A jak sie spocil to juz wgl umierala z podniecenia haha -Jestes boski...
- Cały twój bóg sexu - powiedział zacieszony i się wycofał chujkiem i ocierał się o jej łechte
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To spojrzala jak sie ociera o nia -o fak...
- Chcesz go teraz poczuć w swoich ustach? - mocniej się otarł o łechte i się wbił w jej cipkę
Rozdziabila buzke jak sie wbil -Jeszcze raz tak...-powiedziala zadowolona -Moge wziac go do buzi...
to się wycofał i się bawił z jej jezorkiem
No to tez juz chciala wziac a on sie odsunal, wiec oblizala usteczka i spojrzala na niego
to pomiział ją chujkiem po ustach i się wpakował do środka, żeby poczuła jak sama smakuje
Poczula, ale byla bardziej skupiona na jego penisie i zacisnela na nim usteczka
- Nie szalej, bo dojdę...- powiedział spinając się, a potem się wycofał i tak jak chciała otarł się o jej lechte
-Ja tez jestem juz blisko...chce dojsc z toba...mmm....-obserwowala go
Pocałował ją w usta z jezorkiem i już się nie bawił dłużej i chujkiem zanurkował do oporu w jej cipce i już leciał na barbarzyńce, skoro chciała razemz nim dojsc.
-Faaak!-jeknela mu przy ustach bo nie mogla sie powstrzymac jak tak ja rznal na conana( nie syna dagmary) -Dalej Miguel! O tak!
Wyjątkowo jej posłuchał i się tak pchał aż mu się doszło i poczuła świezutką spermioszkę w sobie
I doszla za nim i trzymala go mocno za koszulke z tylu, prawie ja porwaala ha skrecalo ja pod nim
Mikie bez sił opadł na nią, bo to jak sex w saunie u niego hahaha - nie wiem czy mam siły na te skutery
To go jeszcze tulila do siebie zadowolona -Jeszcze jutro jest dzien...-pocalowala go w szyje -Ale mnie podniecasz...okropnie...
- więc zostajemy tutaj? - zapytał zerkając na nią.
Pokiwala glowka na tak. Bo taka podroz poslubna jej sie podobala bardzo -Zostajemy...trzeba cie rozebrac-i zabrala sie za to w koncu
już sam miał się rozbierać hahaha a tu proszę niespodzianka haa - Jak będą pytać powiemy, że była plaża i morze...- i zerknął na nią.- mój ulubiony widok...
Rozebrala go i odpowiedziala mu tez pieknie -A to moj-zagryzla warge
pocałował ją i ocierał się chujkiem. - zobaczymy czy nie kłamiesz...
-Ale w ciuchach tez to bylo podnidcajace jak mnie pieprzyles...
zaśmiał się- zauwazyłem po twoim orgazmie, kochanie..
-Zamowie nam do pokoju whisky...upijemy sie i bedziemy sie pieprzyc...