Nie jesteś zalogowany na forum.
Sama prowokowala go do takich brutslnych zagran ha i byla na maxa podniecona i sapala!
Wziela jego paluszki do buzi
drugą ręką zamiast ją trzymać za kacze udko to ją zdzielił w cycka, a potem w cipkę oberwała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mmm tak...jeszcze raz...-powiedziala spragniona jego klapsow
wycofał się chujkiem i ją obrócił tyłek i posuwał ją od tyłu i szarpał ją za włosy jak chciała, żeby ją rżnął jak mu się podobało
A ona sie wyginala jak najlepiej potrafila, jak dziwka jego ha a potem jeszcze wlazla na niego i go ujezdzala, zeby jzu nie bylo, ze jest na dole ciagle. I chciala w kazdej pozycji z nim sie pieprzyc teraz. Dostala szalu:D
hahahha a nie uratował ją od utopienia się jahahahha no to cóż, mikiemu się w końcu doszło, bo nie był ze stali! i się ssapał po takim szalonym bzykanku, siłownie mógł omijać, pandemia mu krzywdy vy nie zroiła jhahaha
Ona tez doszla i jeszcze przytrzymala sperme w sobie troche, a potem zeszla i przytulila sie od boku -Bylo zajebiscie...-wysapala
- Opowiesz co Ci się sniło? - zapytał jak zbierali siły
-Nie wiem...nie pamietam-powiedziala przypominajac sobie, ale nic -A tobie?
- Kompletnie nic, ale ja nie miałem takiej pobudki, skarbie...- powiedział zacieszony.
-Po prostu cie zobaczylam...i bardzo mi sie zachcialo...
zaśmiał się - A na co teraz masz ochotę?
-chwile odpoczac...i na dobre duze snidanie.
- Hmm... więc jeszcze 5 minut i pozbieramy się na śniadanie, a potem na tę wycieczkę i ruszamy dalej..
-Tak jest. Sniadanie, motorowki i lecimy do stolicy...mamy w cancun o niebo lepsze morze.
Zaśmiał sie- ufff juz się bałem, ze to tylko ja mam skrzywione nastawienie
Usmiechnela sie. Poszli na snidanko i pozbierali sie na te motorowki wodne
jak dotarli to ofc, że Mikie jej kazał założył kapok! bo już raz się topiła i nie zamierzał powtarzać tego hhhshhaha - Bez kamizelki nigdzie nie pojedziemy, więc bądź grzeczna i posłuszna jak rano w łóżku
Topila sie bo wpadla niespodziewanie i nie zdazyla zareagowac. -Wiec albo oboje albo nikt.
- Maria... od dziecka pływam, serio myślisz, że jej potrzebuje?
-Ja tez umiem plywac. Nie potrzebuje kamizelki.
- Już to pokazałaś, ale ok... więc oboje założymy kamizelki...
-Wtedy sie potknelam -powiedziala przypominajac sobie i zalozyla kamizelke skoro ssie dogadali
Zaśmiał się - Cwaniara....0 i jak byli gotowi to wzięli skuterki wodne, bo chyba o tym była mowa...
Nie. Wzieli jeden! Bo Chciala jechac z nim. Usiadla za nim i go objela -Tylko szybko. Nie chce by bylo nudno -zasmiala sie