Nie jesteś zalogowany na forum.
No to byla juz blisko przy nim skoro ja zlapal za ryj -Nie bede.
Pocałował ją - nie prowokuj mnie, gdy nie masz majtek na sobie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Sam zapytales o innych...-musnela jego usta
- Już powinnaś mnie znać... - powiedział i rozpinał jej kamizelkę, żeby zmacać ją po cyckach
-Mowilam, ze kamizelki nie sa potrzebne-rzekla i patrzyla na jego ruchy
- Ciii...- powiedział patrząc na nią i tarmosił ją po cyckach
Wiec ona sie wbijala na niego i coraz szybciej, zeby mogli dojsc na tym skuterku
Jak się przykładała do wbijania no to niestety co dobre się kończy i mikiemu się doszło na środku morza
I jej tak samo. Usmiechnela sie do niego po orgazmie -Teraz ja poprowadze-i ubrala swoje gacie i ruszyla skuterkiem szybciej niz on! Zdby mial adrenalinke i robila szybkie skrety
to ją mocniej obejmował i jak za bardzo szalała to ją zmacał po cipce przez gacie jak się rozkręcała
To zwolnila jak za bardzo jej cipka aie poczula znowu -Bo wyladujemy w wodzie. Tego chcesz?
- Nie masz podzielności uwagi? - zapytał śmiejąc się.
-Slabo jak mowa o tobie...wtedy moja uwaga skupia sie an tobie.
- A teraz o czym myślisz? - zapytał i już po cipce jej nie macał
-O tym seksie z rana-zasmiala sie i szybko od razu ruszyla i juz gnala do brzegu
to prawie spadł jak się rozmarzył a to chuj! - POliczymy się na miejscu...
-Trzymaj sie, kochanie-powiedziala bo sie przejela. W koncu dobili do brzegu i Maria zeszla na piasek i sie cieszyla -Mowilam, ze bedzie super!
No to zdjął kamizelkę i zerknął na nią.- więc gdzie teraz mamy kurs, mała?
-Kurs na obiad i lecimy do stolicy-usmiechnela sie i sama zdjela kamizelke i oddala panu, ktory im to wynajal i usmiechnela sie do pana ladnie
- Hmm ok, skoro obiad to idziemy na coś polskiego.... żeby w stolicy zabłysnąc wiedzą....Pasuje?
-Oczywiscie. Wczoraj byly ryby, wiec dzis typowo polskie jedzonko-powiedziala i sie ubrali i poszli do knajpki na schabowe i pierogi ruskie.
to jak dostali żarcie to ofc zaczął od schabowego, bo mówili mu, że to mięso hahahahha ale pierogów się trochę bał, więc poszedł na łatwiznę - SPróbujesz tego?
-Nie wiesz, ze jestem odwazna?-zacieszyla sie i od razu chwycila i nawet calego wziela do buzki bo skoro wziela jego kutasa z nadrami to to tez zmiescila. Przegryzla i polknela -Mmm polecam!
uśmiechnął się - Wolę kiedy mój fiut jest w twoich ustach..- no ale spróbował tego ciasta.
Cmoknela go w szyje -I jak? Bardzo dobre te pierogi.