Nie jesteś zalogowany na forum.
to się zaskoczył, bo wcześniej nic nie wspominała o swoich exach ahaa - Hamuję cię? W sexie? Pozwalam Ci na wszystko, Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wiec nie uciszaj mnie...nie chce sie znowu stresowac. Caly czas przy tobie nie musialam...
- Ile razy uprawiałaś sex w samochodzie gdy z przodu był kierowca?
-Pierwszy raz...-usmiechnela sie -Mam sukienke...nic nie widzial...
- Dlatego nie musiał słyszeć.... to akurat w każdym języku brzmi tak samo - powiedział zacieszony i ją pocałował - tylko dlatego przyhamowałem, kochanie... Nie masz powodów do stresu...
-Miguel i tak wiedzial-pocalowala go w usta -Kocham cie...nie przejmuj sie innymi...nic nie wiezieli i nie beda widziec. Tylko ty mozesz mnie ogladac, obiecuje ci.
- Dobrze, że znasz zasady.... - powiedział zacieszony i ją zmacał po wsu - gotowa na spacer po mieście?
-Gotowa...zapewnie ci swieta jakich nigdy nie miales. Bedzie nam cudownie.
zaśmiał się- Nie będziemy wychodzić z łóżka przez 2 tygodnie?
-Nie tylko. Mozemy tez sie kochsc przy kominku i przy choince-zasmiala sie
- Domenica odeślę do Massimo.... Nie będzie nam przeszkadzał
-Bedziemy tylko my...nasza milosc...i naucze cie wielu rzeczy-pomiziala go po buzce -Jestes piekny. Wychodzimy.
no to kierowca się zatrzymał i wysiedli.- Czego chcesz mnie uczyć? Jesteś młodsza....- powiedział dalej przezywajac, ze ona miałaby byc jego nauczycielem a nie jak do tej pory!
-Swiat w rodzinie, troszeczle romantyzmu dla mnie...bo na przyklad dawno kwiatow nie dostalam-mrugnela fo niego
hahahaha nigdy chyba nie dostała hahaha
- No dobrze, więc zaczniemy od kwiaciarni, abyś już mi nie wypominała tych kwiatów- powiedział i ją prowadził do kwiaciarni
-Musisz wiedziec, ze takie gesty sa wazne-usmiechnela sie. Dostala kiedys kwiety i ciastevzka ale naszykowane chyba przez domenico. A taz dostala na oswiadvzynach
no więc czego ona oczekiwała od porywacza i gwałciciela hahhahaha był bossem a nie ksieciem harrym hahaha
- Dobrze, więc raz w tygodniu będzie ok? - zapytał rozbawiony - Jakie sobie życzysz? Róże?
-Moga byc roze-usmiechala sie -Wszystko od coebie przyjme-wysiedli z auta i spacerowali po pieknie ustrojonych uliczkach -Ladny tu klimat...idealny, przytulny.
już 5 postów wyżej wysiedli przecież....
- Chcesz tu zamieszkać na stałe?
-Pytasz mnie serio? Tla jakbym odpowiedziala, ze tak?
- Twoi rodzice by się chyba załamali - powiedział śmiejac się.
-Wiecej myslisz i sie przejmujesz moimi rodzicami niz ja kiedykolwiek.
- Jakbyś miała teściów też byś wiedziała jak to jest...- powiedział unosząc brewkę.
-Nie chcesz, zebymmpoznala twoja nianie...
zaśmiał się - Specjalnie dla Ciebie po powrocie pójdziemy na rodzinną kolację, zadowolona?