Nie jesteś zalogowany na forum.
- Za mikołaja mogę się przebrać za rok gdy nasz syn z nami będzie, więc w tym roku możemy sobie odpuścić.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie -Oh...to przyjemna wizja...a co powiesz na to?-i pomazala mu w odddali karuzele ha
- nie zartuj...nie ma mowy...
-Nie wsiadziemy na jednego konika? Wolisz bym wsiadla na twojego konia po powrocie?
- O ile pamiętam nie jesteś fanką plastikowych....
-Chyba niekoniecznie zrozumiales o vo mi chodzilo-podniosla brwi i pakowala bombki i inne ozdoby choinkowe a takze dekoracje do domu
zaśmiał się- Albo ty mnie....
Stanela naprzeciwko niego -nigdy nie czulam tego co z toba seksie...tego calego szalenstwa, totalny brak hamulcow...
I go dotknela
-Tak, ze moglibysmy tutaj to zrobic...moglbys dotknac mojej cipki...
to ją przyciągnął do siebie - Aż tak bardzo o tym marzysz?
Podsunela mu raczke na jej udko. Nie odrywala wzroku -Widze, ze mnie pragniesz...-przyblizyla usta
- Jakaś odmiana po kilku dniach....- powiedział i jak już go tak prowokowała to ją zmacał po majciochach
-O tak...-szepnela mu -Co czujesz?
- ściągnij majtki...- powiedział patrząc na nią jak już się poczuła
Patrzyla na niego i sciagnela majteczki i podala mu do raczki. Moze ktos zobaczyl, ale nikt nie skomentowal -A teraz reszta zakupow...-i go minela
- zapłacisz za to... - powiedział bardziej do siebie niż do niej i schował jej majtki w kieszonkę.
Zacieszyla
Sie do siebie i dopakowala cos a potem szli sobie ladnie obok -Wszystko czy cos jeszcze masz ochote?
to jak tak spojrzała to się nie przejął ochraniarzami z tyłu, złapał ją za szyję i docisnął do ściany budyneczku, któy mijali i ją pocałował namiętnie,a drugą rączką wrócił do macania jej cipki i od razu wpakował się trzema paluchami do środka
-Fak...-jeknela cicho jak poczula jego palce. Zaskoczoyla sie i poczula duza adrenalinke -Ochrona...
- Wcześniej ci nie przeszkadzali...- powiedział zadowolony i kciukiem jeszcze ucisnął jej łechcinkę
Mruknela podniecona i az cieklo z niej -Zostaw...sokonczymy w domu...
wycofał się paluchami, ale żeby nie czuła triumfu za długo to ją tyłem do siebie obrócił i wtedy kiwnął do ochrony, a sam uwolnił swojego chujka i się wbił od tyłu w jej cipkę
-O Boze!-jeknela i nawet odwrocila glowke by zobaczyc czy ochrona patrzy czy ktos inny -Teraz sie nie hamujesz...-sapnela
ochrona się stleniła jak mikie do nich kiwał hahah
- Ty też nie musisz się hamować... - powiedział rozpychając się coraz szybciej w jej cipce
No to byla tak mega podniecona ze niewiedziala co sie dzieje. Jeszcze jak ja wtedy za szyje scisnal to juz myslala, ze niewytrzyma, ale teraz to juz byla w nirwanie hahaha-Kurwa...-az jej wyszlo z buzki ha
- właśnie tak.... chcę poczuć jak Ci dobrze..