Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec chyba musimy wrocic do domu-usmiechnela sie patrzac mu w oczy
- Zdecydowanie....- powiedział i podszedł do nich jeden z ochroniarzy i podał Mikiemu telefon, więc ten zostawił Marysię i rozmawiał przez telefon.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to Maria obserwowala morze i rozmyslala o tym, ze teraz jest jej lepiej niz kiedys jak tu byla
no to Mikie słuchał co gość mówi, a potem podszedł do Maryśki i ją złapał za ramię i przekazał ochronie - Jak śmiesz skurwielu do mnie dzwonić, na moim terenie... Tym razem mi się nie wywiniesz! Znajdę Cię choćbym miał zostać bez grosza!
Myslal ze mowi do niej na poczatku jak ja tak zlapal hahaha sie wystraszyla. A pozniej patrzyla uwaznie i sie wkurwila, ze raczej to dzwoni ten ogrodnik
Mikie kiwnął do ochrony i zabrali Maryśkę do samochodu - Nigdy nie będziemy robić interesów... Mój ojciec jasno się o tym wyraził...a ja nie zmienię zdania, zwłaszcza po tym co zrobiłeś... Jest tylko jedno miejsce dla Ciebie i właśnie moi ludzie się do Ciebie wybierają.... Skoczysz czy grzecznie zejdziesz do nich na dół?- powiedział odwracając się w stronę wieży, gdzie zginął jego ojciec, a on został ranny, daleko od plaży, w której byli
To ona sie wyrywala -Miguel!-bo nie chciala by on sam zostal i co to za zabieranie jej na chama
Mikie się rozłączył i wrócił do nich - Nie umiecie sobie poradzić z jedną panną, a chcecie pracować dla mnie?! Zbierzcie resztę i przeszukajcie miasto, wyspę! Ten skurwiel jeszcze dzisiaj ma trafić do mnie albo rozliczę się z każdym z Was! Zbierajcie się i przyślijcie drugi samochód, już Was nie ma! - no i ochrona dzielnie poszła do swoich zajęć skoro już byli tacy źli
To Maria mocno go przytulila bardzo mocno zeby sie troche uspokoil. Jednak nie miala slow na to co sie dzieje.
- Jeśli nie będziesz robić tego co trzeba marny twój los, Maria..- warknąl na nią dalej wściekły, skoro znowu nie była posłuszna!
-Nie mozesz zostawac sam. Nie wyrywalabym sie ochronie gdybys chociaz jednego sobie zostawil, Miguel. Myslisz, ze ja sie o ciebie nie boje? Uwazam, ze jestes najsilniejszy i najinteligentniejszy! Ale boje sie!
no to spojrzał na niego - Czego się boisz, Maria?
-Ze cie zabija do cholery!
- Gdyby mieli to w planach już dawno by to zrobili....
-Skad mozemy wiedziec czy jakis snajper sie gdzies nie czail? Co bym zrobila z daleka od ciebie?!
rozejrzał się - Jedyne dobre miejsce dla snajpera to skarpa.. Mało kto by się odważył spróbować tam szczęscia...
-Miguel ja sie troche znam. Wiesz, ze umiem strzelac. Jestem corka policjanta. Nie boje sie wielu rzeczy...ale boje sie o ciebie. Nie rob nic sam...
- przecież nic nie robię... stoimy grzecznie na plaży...
-Zostales sam na plazy, gdy ochrona mnie prowadzila do smaochodu...dobrze wiesz o czym mowie!-i sama wlazla do samochodu i trzasnela drzwiami
- zwariuje..- powiedział do siebie i usiadl na miejscu kierowcy - chcesz się obrażać?
-Nie obrazam sie. Tylko sie wkurzylam.
- Są lepsze powody do tego, wracamy do domu...- powiedział i pognał do domku
No to juz w trakcie jazdy do domu go posmyrala po raczce.
Spojrzał na nią, ale nic nie powiedział, a na miejscu czekał na nich domenic i choinka w salonie. - no nareszcie jesteście...wasz krzaczek czeka w salonie...
Spojrzala na Miguela -Jesli musisz cos zalatwic to zajmiemy sie tymi pierdolami jutro...