Nie jesteś zalogowany na forum.
- z tym co lubię najbardziej... - powiedział zacieszony - Zjemy brioche con gelato
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Lody w bulce?-rozesmiala sie -Jestes powqznie zboczony. W ogole nigdy nie probiwalam takiego polaczenia.
roześmiał się - Nie wiem co w tym zboczonego....- i dostali swoje zamówienie - Widzisz jaka rewelacja..
-Jak wycieka to najlepsze-zasmiala sie i probowala tego i sie troche umazala ofc ale starala sie lizac to seksownie
Mikie się zacieszył - Może spróbujesz z łyżeczką? Ale fakt, najlepsze są gdy wyciekają..
No to wziela na lyzeczke duzo i oblizywala patrzac na niego. Lizala tak jakby chciala lizac jego penisa
- Nie chcę żałować tego wyboru, Maria.... Bądź grzeczną dziewczynką
-Powiedz cxy bys tego chcial...-i lizala jeszcze tak samo sexy
- żebyś była grzeczna? Zawsze.... doskonale to wiesz - powiedział zacieszony i wpierdzielił raz dwa bułkę - Nigdzie nie ma lepszych niż tutaj
-Nigdzie nie ma lepszej niz tu-powiedziala i poprowadzila mu dlon na swoje krocxe ha
uśmiechnął się - Już chcesz więcej? Więc po co wychodziliśmy z domu?
Zabrala jego raczke stamtad -Tylko chcialam, zebys wiedzial-podniosla brwi -Chce jesc, spokojnie. -i odwrocila wzrok i patrzyla na ludzi w knajpie, bo moze wyluka jakiegos przystojniaka
zaśmiał się i dostali swoje zamówienia
Maria spojrzala na talerze -Wow...to jezowce? Nigdy nie jadlam, bo nie mialam odwagii. Ale slyszalam, ze smakuja po prostu jak morska woda.
uśmiechnął się - Nic Ci nie powiem więcej... Sama musisz spróbować, żeby sprawdzić jak smakują
-Lubie z toba spedzac czas...-powiedziala i wygrzebala to co trzeba z jezowca i sprobowala
- Tylko tyle masz do powiedzenia gdy serwuję Ci niezapomnianą kolację? - zapytał z uniesiona brewką
Usmiechnela sie -dziekuje skarbie za owoce morza...co bedzie tu niezapomnianego?-zacieszyla sie -Moze zjesc z moich dloni?
zaśmiał się- poczekaj aż twój żołądek zakoduje, ze zjadłaś bułkę z lodami... czeka cie niezapomniana noc w toalecie..
-Por favoor! Akurat dobrze przyjmuje dziwne mieszanki-i podala mu kalmarka do buzi
no to dzielnie przyjął żarełko. - Co jeszcze lubisz mieszać, maleńka?
-Nasze plyny w seksie-podniosla brwi
- Rozumiem, że w ustach...- powiedział zacieszony
-Rowniez...-oblukala go calego -Przygladalam sie ludziom w restauracji...nie ma tu nikogo przystojniejszego od ciebie.
zaśmiał się - Mam wybrać taką, w której znajdziesz przystojniaków? Sam pod sobie mam kopać dołki?