Nie jesteś zalogowany na forum.
- Maria!! - zawołał za nią jak uciekła w czasie najlepszej rozmowy!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wrocila za chwile -Czmeu krzyczysz? -podniosla brwi
- Nie skończyliśmy rozmawiać o prawiczkach - powiedział świdrując ją wzrokiem
-Myslalam, ze juz skonczylismy. Wychodzimy czy dalej bedziesz sobie wyobrazal niestworzone rzeczy?
- Ah więc na swój pierwszy raz wybrałaś doświadczonego?
Zasmiala sie -Tak. Nie chcialam pozniej plakac, ze bylo tak beznadziejnie-podniosla brwi
- Kobiety....- pokręcił głową i dopił kawkę - Ok, możemy iść... Nie wiem czy potrzebujesz tej torebki, skoro to tylko spacer
-Nie bede trzymala telefonu w rekach-powiedziala i ofc ze wziela torebke. Poszli na spacer
Nie marudził już więcej odnośnie - dzisiaj wpadnie kucharka, abyś jej podała jakie potrawy chciałabyś na święta... Po obiedzie się zjawi, więc mamy jeszcze czas..
-Nie ma problemu. Czy jest jakies danie wloskie ktore chcialbys na swietA? Chce tez poznac twoje zdanie.
- Nie ma nic takiego.... Bywam tutaj, ale nie mam z Sycylią związanych jakichś tradycji...
-Dobrze wiec zdajesz sie na mnie odnosnie posilkow?
- Owszem.... Teraz jesteś panią domu, Maria..
-Poradze sobie. Mam nadzieje, ze bedzie nam smakowalo...chociaz najwazniejsze beda same chwile i to ze bedziemy razem.
- To prawda, ale nie możesz narzekać mojej teściowej i wrócić mizerna - powiedział uśmiechając się
Zasmiala sie i odskoczyla troche przed niego i ponrecila mu tyleczkiem jakby w tancu -Ja mizerna?
zaśmiał się - dla rodziców na pewno będziesz mizerna... Na szczęście jesteś w ciąży i będziesz lepiej dla nich wyglądać.
To podleciala do niego i go objela za szyje -tak, bede slodkkm grubaskiem-zasmiala sie i pocaloala go
to odwzajemnił i ją zmacał po tyłku podwijając kieckę
To go mocniej zlapala za wlosy -powiedz, ze bylo ci troche smutno beze mnie w nocy
uśmiechnął się - Kto powiedział, że byłem bez ciebie? Już raz nie czułaś jak się z tobą bawię...
Spojrzala na niego uwaznie -No ale...-troche ja zatkalo -Nie zrobiles nic tskirgo tej nocy...bym pamietala, ze przyszedles chociaz...
- Czyżby? Spokojnie, upewniłem się, że nic Wam nie zaszkodzi....- powiedział unosząc brewkę.
Spojrzala tak na niego
-Sprawdze monitoring...
- Śmiało, ale powinnaś wiedzieć, ze w tym domu w sypialni go nie ma.... Nie sądziłem, że kiedyś jakaś kobieta znajdzie się w sypialni