Nie jesteś zalogowany na forum.
-Czuje sie zaszczycona...i to nie jest zart. Jestes wyjatkowy.
- Wiem. - powiedział śmiejąc się - wrócił do swojej zabawy i pod kiecką ją zmacał po majtach, a potem pod majtkami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nie przerywala mu. Zmacala go paluszkiem po ustach -zrobimy sobie zdjecie w tej alejce..
- Oczywiście, selfie jak cię posuwam...- powiedział zacieszony i zakręcił się wokół jej dupowej dziurki
-nie bedziesz mnie tu posuwal...-ale nie oddunela sie
- Lubię przesuwać twoje granice...
-A jak ja przesuwam twoje to sie zloscisz.
- Pozwalam Ci przesuwać granice, które nie dotyczą ważnych spraw - powiedział uśmiechając się.
-Mozesz wsadzic we mnie palec...-podniosla brwi
- Jakaś łaskawa...- ale skoro prosiła to wepchał się paluchem w jej dupe
To spojrzala mu w oczy i oblizala sie -Powiedz mi czy byles ze mna...w nocy. Powiedz prswde...
- zaraz poczujesz jaka jesteś obolała i sama zrozumiesz...- powiedział uśmiechając się i zsunął z niej majciochy
Nie mogl! Miala body! Mogl przesunac na bok -Nie dostaniesz mnie teraz-powiedziala z usmiechem i odsunela sie od niego
kurwaaa hahaha nie miała na dole rozpinane ahha
Zaśmiał się - przecież sama tego chcesz
Usmiechnela sie i pobiegla szybko w uliczke na zskrecie i tam za sciana na niego czekala z usmiechem
w ukryciu nie chciał!!! Ale wkurzyła go!! że ucieka mu! i miała pecha, bo zaraz ją zaszedł goryl w ciemnych okularach!
Nie uciekla daleko przeciez! Tylko za rog, a tu nagle ochrona. Maria westchnela -Trzymajcie sie troche dalej,ok? Zero prywatnosci.
Mikie podszedł - Jeszcze jedna taka sama noc jak dzisiejsza? Brakuje mi już cierpliwości, Maria...
-Miguel bylam 10 krokiw dalej. Tylko za rogiem...
- Doskonale wiesz, że nawet będąc obok ochrony ryzykujesz... Pamiętasz, że postrzelili Cię obok Domenica?
-Ale jestesmy na Sycylii...nie mozemy sie nawet chwili pobawic? To cala moja energie gasi...mam tego dosc.-odwrocila sie plecami
Kiwnął do ochroniarza i zostali sami, Mikie do niej podszedł - Możemy się tak bawić na terenie domu... dlatego właśnie nie popierałem twojego pomysłu usunięcia nadajnika, Maria
-Wiec to caly czas zycie jak w wiezieniu.
- Nie mów tak... teraz tak Ci się tylko wydaje, ale przyzwyczaisz się..
Spojrzala na niego -Wracajmy do domu...