Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie klam, bo az ci sie oczy swieca-podniosla brwi
Zlazla nizej i rozpinala mu rozporek
uśmiechnął się - Później dopracujemy kartkę.... Pokaż teraz na co Cię stać, po takiej nocy jaką spędziłaś...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bedziesz dlugo o tym wspominal?-zapytala i wycisgnela jego penisa i od razu go zassala
- Przy twoich rodzicach w ogóle - powiedział rozbawiony
-Dobre i to-odparla i obciagala mu zachlannie
- zwolnij, nie chce dojsc w 30 sekund, maleńka...
Podniosla glowke i dotknela go paluszkiem -Wiec zakoncyzmy na tym i dokonczymy pezy kominku...
Westchnął - Serio? Już żałuję, że się odezwałem...
Usmiechnela sie -Nastepnym razem pomyslisz zanim powiesz-zacieszyla sie i schowala mu sterczacego chuja wiec pewnie go ucidkalo. Wstala -chodz...napalisz w kominku
- Na litośc boską, Maria! - wyjęczał jak nie miał co liczyć na szybki koniec
No to odpiela sobie body na dole ze odslonila cipke -Mozesz dokonczyc we mnie...a do tsmtego wrocimy przy kominku...
- więc na co jeszcze czekasz? - zapytał od nowa rozpinając spodnie
Jak wyciagnal dragala to wlazla na niego i nabila sie do oporu
uśmiechnął się - Właśnie tak, mała.... pokaż jak mnie pragniesz...
Trzymala go za klate i nabijala sie mocno i szybko. Wygiels glowke do tylu z podniecenia i sapnela sobie.
- Nigdy więcej nie zakładaj tego... - powiedział jak nie miał jak jej z tego porozbierać, bo się ubrała jak zakonnica z przymusu hahaha przez materiał zmacał jej cycki
Spojrzala na niego i jak maca jej cycuszki, co uwielbiala -Jak sobie zyczysz.
- Ściągnij to...- powiedział przyciągając ją do siebie
-Wiec pusc mnie-usmiechnela sie do nieho
- za dużo wymagasz...- pocałował ją jeszcze i puścił, aby mogła to zdjąć i sam się chujkiem pchał w jej cipke
Zagryzla warge i mruknela jak sie pcha. Sciagnela z siebie body i przykleila sie do niego. Zslowala ze on nie jest nago. Juz sama mocno sie na nim wbijala
to jak była już nago to musiała cierpieć za to body, wiec jej wykrecał sutaski jak miał je na widoku
Ale jej sie podobala odrobina bolu w seksie ha wiec jeszcze sie bardziej nakrecala i calowala go zaczlannie w szyje i sapala seksownie
to się poddawał i jak lezakowała na nim to ją zdzielił w dupę i wpakował 2 paluchy w jej dupeeee
-O tak, kochanie-sapnela mu do ucha i go tam zaczela lizac. Ujezdzala jego chuja i palce