Nie jesteś zalogowany na forum.
To ho sciskala za tylek i pozwalala mu sie wyzyc. Czekala az on sie spusci by dojsc
- Jak bardzo chcesz dojść, kochanie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chce dojsc z toba bardzo...strasznie bardzo...
- Lubię kiedy tak prosisz.... - powiedział zacieszony i już się pchał chujkiem na sotro aż się w końcu szczesliwie spuscił w jej cipke
I ona wtedy doszla jeczac seksownie i skrecala sie pod nim. Potem zaciskala sie na jego chuju pezedluzajac im orgazm i trzymala go za plecy. -Mmmm...
- Teraz chyba będziesz mogła spokojnie zasnąć, kochanie
Pocalowala go w szyje -Bede dobrze spac, bo bede czuc twoj zapach cala noc.
- Wszystko będziesz czuła, Maria..... - powiedział uśmiechając się i położył się obok niej - Dobranoc
-Dobranoc, Miguel. Bardzo cie kocham...-zerkala na niego
- A ja Ciebie, mała... - powiedział uśmiechając się i zamknął ślepka
To tez sie usmiechnela i przytulila sie do klaty i zaraz odleciala w sen
No i tak sobie spalili milusio, a rano Mikie się pierwszy obudził, więc poszedł sprawdzić co tam ciekawego niania naszykowała dla nich na dzisiejszy wieczór
Maria spala dalej skoro byl spokoj i nikt jej nie budzil.
Mikie podziwiał takie pyszności
A że maryśka była obca to mogła na śniadanie dostać to samo co na kolację i niania im ogarniała pizzunie
- Uwielbiam jak mnie rozpieszczać, ale nikomu ani słowa - powiedział jak jeszcze cieplutki kawałek dostał do kawki
Maria wstala. Zalatwila sprawy w lazience. Zalozyla szlafrok satynowy i poszla do kuchni. Usmiechbela sie do niani i zaszla Miguela od tylu i pocalowala
I rowniez rzekla -Bongiorno.
- Cześć, wyspałaś się? - zapytał po besosku
-Tak...czules jak cie dotykalam w nocy?-zapytala z usmiechem i usiadla obok do pizzy
popatrzył na nią - Zbyt spokojnie spałaś, abym coś poczuł..
-Czuwasz nade mna w nocy?-usmiechnela sie i zabrala sie zs pizzei byla zachwycona takim sniadaniem
- Oczywiście.... Myślałem, że nie muszę Ci już tłumaczyć takich rzeczy..
Usmiechnela sie -Czasem musisz przypomniec. -odprla i spojrzala na nianie -Przepyszne sniadanie. Bardzi dziekuje pani.
- Na zdrowie, dziecko - odpowiedziała milusio niania.
Mikie się uśmiechnął - Masz jakiś plan na dzisiaj czy dasz się zabrać na wycieczkę?
-Przed wigilia, mozemy wybrac sie na wycieczke. Juz sie ciesze, moj ukochany-pomiziala go po raczce i spojrzala na nianie -jak wrocimy juz wszystko bedzie gorowe czy trzeba cos ponoc?
- Wszystko będzie gotowe i będzie na Was czekało...
Mikie zerknął na Maryśkę - Mam nadzieję, że będziesz zadowolona..
-Bardzo dziekuje nianiu!’czy moglabym prosic jeszcze o koktajl mango z mlekiem kokosowym?