Nie jesteś zalogowany na forum.
- Chcę słyszeć od Ciebie...- pocałował ją w szyję i odmalował jej malinkę na szyi
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Odsunela wiec szyje i usmiechnela sie -Komu chcesz pokazac, ze jestem twoja?
- Wszystkim... Wszyscy mają wiedzieć, że jesteś moja...
-Zanim mnie nie bylo, wszyscy juz wiedzieli-usmiechnela sie i przysunela sie znowu. Teraz ona go calowala po szyi i ocierala sie cyckami o jego klate
JUż się dłużej nie ociągał i wbił się chujkiem w jej cipkę do oporu
To oplotla go jedna nozka przez chwile, a potem wskoczula na nirgo by tak sie wysilal na nogach i ja posuwal
a co on był niezniszczalny?! - tak chcesz się bawić?
-Chce na rozne sposoby sie bawic...by dlugo czuc twojego twardego kutasa.
- Całą noc będziesz czuła mojego fiuta, maleńka... Masz to zapewnione...
-chyba spodobaly ci sie prezenty-zacieszyla sie
- Myślisz, że posuwanie Cię całą noc jest nagrodą za prezenty? - zapytał i się dobił chujkiem
-Bardziej mysle, ze tak strasznie cie podniecam-odparla i jeknela juz seksownie po jego dobiciu
- Podoba Ci się to jak na mnie działasz...
-Bardzo...bardzo mnie to podnieca-powiedziala i jedna reka trzymala go mocno za szyje a druga przejechal po ustach
tojak się już tam kręciła to zassał jej palucha zamiast jej łechty, bardziej higieniczne yo buło hahaha
To zagryzla warge, a pozniej wziela po nim swjego palucha do buzi i zassala seksownie
- Uważaj, bo to się może źle skończyć...
-Mam go teraz wziac do ust?
to aż ją mocniej objął- Maria.... nie przeginaj..
-Wiesz, ze moge to zrobic jesli tylko chcesz...i ssac mocno i zachlannie-powiedziala mu przy ustach
to ją z siebie ściągnął i pociągnął w dół skoro tak się prosiła!
Hahaha chciala go bardziej kusic, ale juz sie nie mogla wycofac. Nie za bardzo siebie chciala czuc, ake wziela go szybko i zachlannie i sie na tym skupiala
Długo nie musiała, bo zaraz ją złapał za kudły i sam się zniżył i się bzykali na podłodze
No wiec zachlannie go calowala po szyi. Nie chciala go prowokowac teraz pocalunkami w usta. Oplotla go mocno i sama sie pchala do gory az doszli razem
ładnie, jak w końcu zrozumiała!!
I skoro jej obiecał to bzykali się przez całą noc gdzie popadnie w tym domu od podłogi, po ściany, łóżka, prysznic, kuchnie, bo kochała na stoleeee!!, kanapę, łóżko itd itp