Nie jesteś zalogowany na forum.
Juz sie nawalila grzancem!
A potem padli w sypialni i tam spali, bo trzeba bylo odpoczac po takiej wigilii. Maria spala rozwalona na brzuchu
herbatą?!!! NIBY KURWA JAAAK
Ugniatała jego następcę!!! Jak mogłaaa!!!!! Mikie jak się przebudził i ona taka wypięta spała to ją zdzielił w dupę!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria jeknela zaspana. Nieotwierala oczy. Buzke miala w poduszcze ha
-Ya...chce spac.
- Nikt nie zabrania ci spać mała....- powiedział i jak się nie ruszała to się wpakował paluchem w jej dupe
No to sie zasmiala i sie szybko odwrocila na plecy -Migueeeel!
zaśmiał się- już nie jesteś śpiąca?
-Jestem-szturchnela go, a potem chwycila za buzke i pocalowala -Czy mielismy wspaniala noc czy mi sie snilo?
- Chcesz opowiedzieć coś o tym śnie? - zapytał rozbawiony i sam zamknął ślepka
Przytulila sie do klaty i tez zamknela oczy -Chyba sie z toba pieprzylam w kazdym miejscu w tym domu.
- Jest jeszcze kilka miejsc niedostępnych dla ciebie....- powiedział ciszej
-To chce je poznac...
- Nie ma szans - powiedział nie otwierając ślepków
-Wszystko mi pokazesz...-sama juz odlatywala znowu w sen sluchajac jak mu serce bije
to już jej nie odpowiedział i zasnął na dobre, ale nie umarł!
Czekala troche, ale sie nie doczekala, bo tez zaraz zasnela i zamiast do poduszki kleila buzke do jego wlosow na klacie ha
dobrze, że się nie śliniła hahahahha Mikie już spał grzecznie do południa, a potem ją budził, a skoro miał bliżej to juz nie pchał się paluchami w jej dupkę, a znowu ją zniewolił i dorzucił jej zabawkę na rozbudzenie do jej cipki
Obudzila sie i chciala wyprostopac nozki i odrzucic tego wanda, ale nie mogla. Szarpnela sie -Faj...zabije sie-rzekla patrzac na nirgo
Uśmiechnął się i pocałował ją w usta. - Dojdź dla mnie, a dam Ci chwilę wytchnienia.... Co zjesz na śniadanie, maleńka?
-Zjemy cos swiatecznego...boze nie mysle teraz o jedzeniu-powiedziala zaskocxona, ze w ogole odpowiedziala ha i wiedziala, ze jak sie nie ebdzie hamowac to szybko dojdzie. Wila sie z podniecenia
- A więc o czym myślisz, maleńka? Co zajmuje twoje myśli? - zapytał rozbawiony i musiał ją bardziej drażnić, więc jej zaserwował więcej.... tak jak lubił się bawić na całego i mogła poczuć wibrację w sobie, a nie tylko na cipce haha
-wyciagnij...-jeknela i juz niewytrzymala i doszla i zaczela sie skrecac z podniecenia a ze miala to w sobie i dalej to ja draznilo to jeszcze raz szybko doszla
To wtedy dopiero wyciągnął wibratorek delikatny i uwolnił ją z więzów - Grzeczna dziewczynka.... Teraz możemy wstać, kochanie...
Jeszcze niewstawala. Musiala odpoczac po tym -Niewkladaj tego we mnie wiecej.-w koncu bylamprzeciwna zabawkom ha
- Wtedy nie doszłabyś tak szybko.... Będę robił to na co mam ochotę
Maria sie pozbierala z lozka i oblukala jego cialo z cala perfidnosxia jaka miala ha -Ide wziac prysznic. Zejde na pyszne sniadanie.