Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ja mam bransoletke od ciebie-usmiechnela sie i weszli do auta -Niezla bryka-podnioska brwi
- Wystarczająca, aby odciąć nas od kierowcy i ochroniarza..... - powiedział uśmiechając się - Poza tym zawsze dotrzymuję obietnic...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiec podniosla tylek i seksownie sciagnela z siebue majteczki i nawet podala mu do raczki patrzac ciagle na jego buzke
- Mam ich użyć gdy będziesz za głosno jęczeć? - zapytal unosząc brewki
-Ulatwiam ci zadanie...prosze tylko, nie ubrudz swojego garnituru od dolce&gabbana-staral sie nue zasmiac
- to ty się powinnaś starać, aby nic nie skapnęło na mój garnitur....
-Ale potem mnie nie pocalujesz-usmiechnela sie i rozpiela mu rozporek i wsadzila mu reke na kutasa
Zaskoczył się - Dlaczego mam Cię nie całować?
-Bo wczesniej bede miala twoja sperme w ustach...
uśmiechnął się - Aż tak Ci się marzy obciąganie? To nie pokrywa się z moim planem zerżnięcia cię...
-Nie musze tego robic...ale tyle zwlekasz zeby mnie zerznac...a juz nawet sciagnelam majtki dla ciebie.
zaśmiał się - Przekonałaś mnie tym obciąganiem... więc to ty się kochanie ociągasz..
-Ayyy nieee. Co innego mowiles. Nie mozesz zmieniac zdaniaaa. Oddan majtki-wyciagnela reke
zaśmiał się i złapał ją za rękę - Słucham żony.... chciałaś obciągać to pokaż co potrafisz a czeka Cię nagroda
-zle sie zrozumielismy-powiedziala ptrzac jak ja trzyma
- Pozwolę więc, abyś dłużej nie musiała czekać, aby poczuć moją spermę w ustach - powiedział unosząc brewkę
No to odpuscila. Wyciagnela chuja ze spodni. Zlapal jedna raczka wloski bo byla ldnie wyszykowana! I nachylila sie i wziela go do buzi
zawsze mogła się poprawić, więc w czym problem hahaha - o tak, maleńka... to będzie bardzo szybka jazda...
Coraz szybciej machala glowka i do oporu go wciskala sobie
Jak się dobrze poczułw lodzika to cóż, złapał za kudłaski i pociągnął, aby nie miała tak doskonałej fryzury hhaha
No to juz sama puscila swoje wloski. Bo nie bylo sensu. Zasysala mocno sam koniec penisa bo mowil, ze szybko sie spusci!
bo wiedział co mówi i jak brała tylko końcowkę to ją docisnął do oporu! i przytrzymał aż mu się pieknie nie doszło i się spuścił w jej głebokie gardło
No to szybko polykala zeby jego nie zabrudzic i siebie, ale jakos za duzo my lecialo i myslala, ze niedopije hahaa fuu. Ale dala rade i odsunela buzke
hahaha niech szybko łyka, proste hahahha
- teraz oboje się będziemy dobrze bawić, kochanie..
ale za to, ze obiecywal cos innegoo toszybko sie przyblizyla i go pocalowala trzymajac za leb.