Nie jesteś zalogowany na forum.
- tutaj też masz toaletę jeśli wciąż Ci mało... - powiedział rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chcialabym, zeby tobie tez bylo mało...
- Wtedy nie będziesz mogła się bawić swoimi palcami... - powiedział uśmiechając się i dostali swoje danie
-Ah...rozumiem-bo zrozumiala o co mu chodzi i zabrala sie za jedzenie. Wiedziala, ze odplaci mu sie jeszcze bardziej! ze pozaluje tego, ze sie z nia tak bawi!
zaśmiał się - I co teraz zrobisz, kochanie?
-Zjem kolacje...-odparla i jadla, zeby chociaz tyle miec z tego.
- Wiesz, że nie o tym mówię, Maria.... Droga do domu jest daleka..
-Ale juz odczuwam zmeczenie, wiec pewnie w samochodzie sie zdrzemne -usmiechnela sie
- Czy twój sen kiedykolwiek był dla mnie problemem? - zapytał i zapchał się sałatką
-Nie mozesz...
zaśmiał się - Oh kochanie, kiedy mówisz, że czegoś nie mogę jeszcze bardziej tego chcę...
-Jak chcesz...bede jak kloda -podniosla brwi
roześmiał się - Na szczęście nie potrafisz tego...
-Wiec uzyj swojego srodka...zebym nic nie czula i spala...
- Skarbie, jesteś w ciąży i już raz spełniłem twoją zachciankę, ale teraz będziemy grzeczni i nie będziemy cię faszerować tym co zbędne.. Nie chcę zaszkodzić dziecku i tobie
-Jak nie chcesz zaszkodzic to mnie nie denerwuj -podniosla brwi
- Nie denerwuję Cię.... sprawdzam twoją cierpliwość - powiedział zacieszony i zjadł - Masz jeszcze na coś ochotę?
-Chyba moja cierpliwosc do ciebiejest bardzo slaba-podniosla brwi -Nie, dziekuje. Wizyta w filharmonii byla udana i kolacja tez pyszna. Uznaje pierwszy dzien swiat za zaliczone, ale przyznam, ze w wigilie byles milszy.
zaśmiał się. - Tylko tak Ci się wydaje, kochanie...
-Ciekawe -podniosla brwi i sie pozbierali. Poszli do samochodu i pojjechali do domku
No to wrócili do domku gdzieś w srodku nocy. - więc co teraz powiesz, kiedy jesteśmy sami i nikt Ci już nie pomoże?
Maria sie rozesmiala -Miguel jest 3 w nocy. Powiem, ze pora spac.
złapał ją za ramię - Nie wiesz co mówisz, idziemy..- i ją tak ciągnął za ramię do sypialni
hahaha jak mogl jej powiedziec, ze nie wie co mowil! Byla w szoku, wiec pozwolila sie tak ciagnac znowu! -ya...
Puścił ją dopiero w sypialni jak zabrał się za ściaganie z niej kiecki