Nie jesteś zalogowany na forum.
- Zasłużyłaś, abym cię zerżnął? - zapytał chuchając jej do ucha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A ty zasluzyles, by mnie rznac? -odsapala mu,a pozniej mu pociagnela warge
- Już mówiłem, zawsze mam co chcę....- odpowiedział jej milusio i się rozpychał chujkiem nieważne, czy chciała czy nie!
Taka byla podniecona i rozdziabiala buzke -Wielka ochote...
- w końcu mówisz co czujesz. - powiedział zacieszony i rozpychał się chujkiem.
To bralajego dlon i przejezdzala sobie po twarzy i po ustach ha bo juz niewiedziala co ma robic z tej podniety. jeczala glosno
To miała dużo szczęścia i w końcu mu się doszło i się spuścił w jej cipkę do ostatniej kropelki i nawet mu się siusiu popuściło, bo zapomniałam wcześniej o tym hahaha
Maria tez doszla i niewiedziala co tak duzo tam chlupocze, dopiero po orazmie sie zorientowala. Jeszcze nie miala takiego przezycia wczesniej -Miguel zmoczyles nam posciel...nikt wczesniej jeszcze nie zrobil we mnie siku...-podniosla brwi
łahahaha nei poszczał się całkiemn no ahhaha Zaśmiał się - Tzreba było się dłużej ociągać...- powiedział kładąc się obok.
A ona byla mila i skoro sie calkiem nie poszczal to sie przytulila do niego -Kocham Cię...
- Rano będziesz miała okazję udowodnić - i się zebrał z łóżka, bo przecież musiał wypuścić resztę nie hahaha więc poszedł do kibelka wypuścić resztę
Sie skrzywila jak jej nie odpowiedzial i jej nie mowil ha polozyla sie juz wygodnie jak uciekl do lazienki i zaraz usnela.
Jak tu był to od razu się wyprysznicował, a potem wrócił do sypialni - Śpisz?
No i spala bo juz pewnie ok 5 bylo rano.
Mikie więc wyłączył stronę XXX i się położył obok niej i nawet ją objął i zaraz też spał jak słonko się podnosiło do życia
I znowu pewnie spali do poludnia. Bo tak ja wykonczyl, ze przed 12 nie bylo szans by wstala.
niby jak ją wykończył hahaha Jak już się Mikie wyspał to się obudził i powoli się podnosił z łóżka
To sie przebudzila tak powili sie podnosil. Nawet zdazyla go za reke chwycic
to zerknął na nią - Obudziłem Cię?
Pokiwal glowka na tak -Ktora godzina?
- wpół do 1 - powiedział zerkając na zegarek i jak go już trzymała to się nachylił i ją pocałował na dzień dobry
No to sie usmiechnela i tez go cmoknela -A gdzie mi uciekasz?
- Czas na jakiś śniadanie, po 14 powinniśmy się zbierać do Massimo
-To juz zjemy u Massimo. Wroc jeszcze na chwile do mnie.
to wrócił do leżakowania - Jeszcze chcesz się wylegiwać?