Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria sie przytulila do niego i miziala go po raczce -Chociaz jeszcze chwile, az sie do konca rozbudze. Niezle zarywamy nocki.
- Dzisiaj położymy się wcześniej.. - powiedział zerkając na nią
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jak zerkal to sie usmiechala ladnie -zobaczymy co z trgo wyjdzie.
zaśmiał się - No drugi raz na pewno w ciążę nie zajdziesz od nocnych zabaw..
No to wlazla na niego i sie wyprostowala. Wziela jego raczke i dotykala zsie nie po cyckach i brzuchu -Ulzylo mi...-otarla sie o vhuja
zaśmiał się - Nie chcesz więcej dzieci?
-Na razie mysle o tobie i o mnie...-i dalej operowala jego reka gdzie chciala i podniecalo ja to. Jednak zatrzymala jego reke na cycku bo jak widomo uwielbiala to -Bedzie nam przyjemniej sie jechalo w gosci...-i nabila sie na chuja
to ją wtedy macał obiecamy rączkami po cyckach, skoro już nie mogła wytrzymać bez tego
Nakrecalo ja to na wiecej i szybko sie poruszala na nim juz rozbudzona
Pozwolił jej się ujeżdżać i nie planować zmienić pozycji, ale pociagnął ją za sutki , zeby za pewnie się nie czuła
To sie troche przyblizyla do niego i pocalowala go ale dalej go posuwalanamietnie az im sie doszlo. Wykapli sie i pojechali do Massimo
Zw myjka
a u Massimo imprezka dobrze szła, wszyscy siedzieli w ogródku, grillowali i pili to na co każdy miał ochotę. Domenic ich zauwazył pierwszy - No nareszcie! Ciągle się spóźniacie...
A Maria ubrala sie w sukieneczje. Nue wiedziala, ze to na ogrodzie. Usmiechnela sie do Doma -No hej. Przepraszamy, to wina Miguela, ale co ja moge-wruszyla ramionkami
Mikie się zaskoczył - Słucham? Wyjątkowo jestem niewinny...
Massimo do nich podszedł - 24 h spóźnienia, gratuluję.... Jak interesy? - zapytał zerkając na Mikiego
- Wszystko zgodnie z planem, w Cancun dopniemy szczegóły..
Maria oblukal trgo przystojniaka z gory na dol, a potem usniechnela siw do Doma milusio jakby to zobaczyl bo skoro tamci gadali to nie widzieli
Domenic ich słuchał, wiec nikt się Maryśką nie przejmował hahaha
- Próbowałeś? - zapytał Domenic, bo Gianni zawsze się dzielił tym co miał
Mikie się uśmiechnął i zerknął na Maryśkę - Kochanie przywitasz się z resztą? Zaraz Cię znajdę...
-Nie ma sprawy. Plotkujcie-zacieszyla sie i pocalowala go w usta bo pamietala o umowie! Poszla do dupeczek, a raczej do Laury bo ja kojarzyla -Czesc. Jak Swieta? Dobrze spedzacie czas?
To Laura uśmiechnęła się do niej, bo miała Mikiego i nie planowała kraść jej Massimo, więc mogły się przyjaźnić - Bardzo dobrze, chociaż jutro bardziej podoba mi się, że jutro wyruszamy do Polski, aby spędzić Sylwestra z moją rodziną, a jak Wasze? Domenic wspominał, że wciąz nie mozecie się sobą nacieszyć..
Mikie więc odpowiedział jak zostali sami - Nie, mam dawkę, ale przy Marii nie będę testował... Poprzednim razem było dobrze, ale na końcu mnie zmuliło i musiałem się nasłuchać... Jak wrócimy do domu i spotka się z Aną czy rodzicami to się zrelaksuję
Maria sie usmiechnela -Super! My bylismy w Polsce w podrozy poslubnej. Do tej pory zadreczam Miguela pierogami. Uwielbiam je.-powiedziala i siegnela po jakiegos drinka jak staly ha -My zostajemy tutaj na sylwestra.-napila sie bo nie sadzila ze moze zaszkodzic dziecku a nie bedzie sie nikomu chwalic tym ze zaszla
Wgl nie dbała o jego następce!!! Miguel powinien ją zamknąć w piwnicy do porodu!!!!!
- O tak, to najlepsze co może być. Massimo miał bardzo duży problem znaleźć je kiedy sobie zażyczyłam... Teraz wprowadzili to chyba w każdej restauracji, więc poza ravioli znajdziesz pierogi.. Z owocami są najlepsze..
-Oj...z owocami nie probowal, ale dzieki-usmiechnela sie i zostawila drinka -Pojde do toalety-i poszla do domu skoro wszyscy byli za zewnatrz ha musiala sie rozgladnac po claym domu moze cis znajdzie ciekawego
szpiegowała u Massimo?!!!!! Nikt jej nie zauważył, ale najważniejsze miejsce w domu było zamknęte na klucz.
No spoko ze szpiegowala hahaha zagldala to tu i tam.
Jak się tak kręciła to w końcu podszedł do niej jakiś ludzik z ochrony - W czymś pomóc, Pani Torricelli?
Sie wystraszyla -Ayyy...wystraszylam sie. Szukam toalety...-odprla niewinnie