Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie musisz sie za to obawia o sex, on się szybko nie kończy - powiedział zacieszony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ayy z domeniciem na osobnosci-wystawila jezyk do Miguela
nie zrozumiał haha - Marzy Ci się trójkącik?
-Queee?-jeknela zaskoczona -Mowilam o rozmowie z nim na osobnosci. Skoro ty szybko konczysz.
- aha, więc ja rzucam ogólnikami, a potem biegniesz do Domenica po szczegóły? No to chyba koniecznie muszę zakończyć waszą przyjaźń...
-Nie, nie, nie. Nie mozesz rzucac ogolnikami-usmiechnela sie
- Tylko wtedy gdy to konieczne... Nie robię tego za każdym razem, Maria..
-Pojdziemy do sypialni? -zapytala go -Moze tam porozmawiamy na osobnosci...
Domenico uniósł brewkę, bo już widział tą rozmowę. Mikie westchnął- Nie wiem po co chcesz to ciągnąć.. - powiedział i poszli do sypialni.
-Przytulimy sie?-zapytala milusio bo nie chciala ciagnac dziwnych rozmow po alkoholu
Zaśmiał się - Chyba znowu jesteś zmęczona, ale tym razem od alkoholu...- Usiadł na łóżku i wyciągnął rękę do niej - Chodź do mnie..
Podleciala szybko i sie przytulila do niego i mruknela -Zobacz jak moze byc przyjemnie pomiedzy seksem a rozmowami.
- Hmm.... nie powiedziałem, że tak nie jest... Nie popadam ze skrajności w skrajność...
Hahaha jasne.
Zlapala go za buzke i tka trzymala i cmoknela
-Tylko przypominam.
- Zobaczymy co powiesz jak wylądujemy.... Wtedy też będziesz chciała być taka romantyczna?
Zasmiala sie -Nie jestem taka romantyczna, ale czasem nie zaszkodzi byc czulym...-odsunela sie od niego by nie myslal, ze ona jest jakims mieczakiem;(
- Tylko nie mów, że chcesz czułego bzykania... - aż miał biedaczek przerażenie w oczach!!
-Nie chce w ogole bzykanka-podniosla brwi
- Bez sexu nie będziemy żyć... tego jestem pewien..
Zasmiala sie -Czasem umiesz mnie rozsmieszyc...i nie zaprzeczam. Za bardzo siebie pragniemy...
- więc po co to straszenie o braku sexu? Sam sobie wezmę...- i się położył na łóżku
Luknela na monitorek gdzie byla mapka w ktorym miejscu sie znajduja -Z tego co widze juz jestesmy blisko...
- Niedługo lądujemy, cieszysz się? Pozbędziemy się towarzystwa...
-I co sie stanie?-oblukala go calego -Wezmiesz mnie w naszym apartamencie? Dziko i ostro? Bedziesz sie ocieral o mnie swoim twardym kutasem? Czy od razu go we mnie wcisniesz?
Uśmiechnął się - Upiję cię sake i nakarmię sushi...Później możemy pomyśleć o tym ocieraniu i wezmę Cię jak będę chciał i gdzie będę chciał...