Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie się wkurwił - CO znaczy, że traktuje cię jakbyś była jego?!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie zgwalcil mnie...zabiera mnie na plaze, robi jedzenie...w nocy zabral mnie jak spalam do niego do lozka...
Mikiemu już się gotował - Zabiję go! Jak mogłaś pozwolić, aby spał razem z tobą??!
-Przestan! Spalam i nie wiedzialam! Nigdy bym nie pozwolila na to. Nie ma czasu na zazdrosc. Co ma zrobic?! Jest tu pelno ochrony, nie dam im rady...i dlaczego wczoraj cpales?!
- Nie rób nic głupiego... Chcę Cię żywą z powrotem... czy to jasne?
-Wzielam telefon od jegosiostry...niedlugo sie zorientuja. Nie wiem co mam robic. Nie chce tu byc. Powiedz mi co mam zrobic...potrzebuje tego...
- Maria nie mamy na to wpływu, to oni rozdają karty i musimy się dostosować do tego...Czekam na kolejny telefon od nich, nie rób nic głupiego, mała... Nie mogą się zorientować....
I ofc, że Nacho już się zastanawiał co ona tyle robi w kiblu, ale jeszcze jej chwilę dał.
-Nie wiem kiedy teraz uda mi sie zadzownic...moze w ogole -powiedziala i wycierala lezki -Nie chce zeby cie zabili...w naszym domu jest kret -powiedziala przypominajac sobie szybko -U Massimo juz nie ma, ale u ciebie ciagle. Odkryj to bo bedzie zle. Kocham cie...
- ja ciebie też, niedługo będziemy razem, mała... Uwazaj na siebie...
no i nacho zapukał do drzwi łazienki..
A ona byla w pokoju swoim! hahha
-Ty tez uwazaj...bede myslec o tobie. -rozlaczyla siei schowala telefon do tylnej kieszeni shortow i wyszla z pokoju jakby nigdy nic
to sie zdziwił - chcesz sie bawić?
-Nie...o co chodzi"? -zapytala udjac glupka.
- Po co byłaś w pokoju> masz już wszystko zimne...
-Juz ide jesc...chcialam odsapnac. Myslisz, ze jest mi tu latwo? Jeszcze udawac przed twoja siostra?
- to najlepsze co mogło cie spotkać, mozesz byc tego pewna...
-Co? Twoja siostra? -zapytala zaskoczona
zasmiał sie - owszem.... bedziesz mogla spedzac czas z nia zamiast ze mna
-Jest to jakis plus tego wszystkiego. Nie musiales po mnie tu przychodzic...jest tu tyle ochrony, ze przeciez wiesz, ze nie uciekne...
- Nie lubię gdy sie ze mnie robi idiotę.... chodźmy...
No to poszla i usiadla znowu przy jego siostrze i pod stolem jej podala telefon liczac, ze nic sie nie wyda.
Zdziwiła się właśnie, ale nic nie powiedziała!
Nacho obserwował Maryśkę jak je - I jak? Zgodnie z życzeniem?
No to zerknela na niego -Tak, jest smaczne. Postarales sie...Marcelo...
- Cieszę się, że mogłem pomóc..
-Czy juz naszykowales pokoj dla twojej siostry? Pewnie chce odpoczac.
- O tak, muszę się położyć chocby na chwilę, aby zregenerować siły, a później do Was dołączę...
- Pokój jest oczywiściw gotowy, może z niego korzystać kiedy tylko zechcesz, Chisca.