Nie jesteś zalogowany na forum.
No to ja rozbudzil! Posprzatala tyle ile chciala! Otworzyla oczka i podniosla sie do pozycji siedzacej -Czemu mnie budzisz? Jestes pedantem?
Zaśmiał się - A wyglądam na takiego?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Byla zaspana, wiec sie nie rzucala a nawet dojebala mu wspanialym pytaniem -Jak miales kobiete i ona robila ci loda to pozniej sie z nia calowales po tym czy cie to brzydzilo?
łaahahahha zdziwił się w chuj - Jeszcze raz....pogubiłem się..
Hahahaha nie dziwie sie.
To wygodniej usiadla -Zalozmy masz teraz kobiete i ona robi ci loda-podniosla brwi -Ty sie spuszczasz w jej buzie i ona po tym sie podnosi i cie caluje. Co robisz? Calujesz ja czy odpychasz?
- Oczywiście, że ją całuję... dlaczego miałbym tego nie robić? Kiedy robie jej dobrze językiem i ona dochodzi również się całujemy, jeśli to także cię nurtuje...
No to sluchala uwaznie i sie zastanawiala czy moze hiszpanie inaczej a meksyakncy inaczej haha w koncu nikomu przed miguelem loda nie robila. -A kiedy miales ostatni raz...kobiete?
zaśmiał się - Kobietę czy sex z kobietą? To nie oznacza w końcu tego samego..
-No tak. Mozna sie pieprzyc z dziwka-podniosla brwi -No to seks ogolnie...kiedy ostatnio?
- Nie korzystam z usług dziwek... Jak już mówiłem jestem gentelmenem i nie płacę za sex... Miesiąc temu...
-Dlatego tyle cwiczysz...zeby wyladowac napiecie-usmiechnela sie
roześmiał się - Zabawna jesteś.... Ćwiczę, ponieważ często biorę udział w zawodach, Maria... Masz kiepskie doświadczenia seksualne.... Nie każdy facet musi bzykać co 12 czy 24 godziny..
No to juz nie chciala tak chwalic miguela, ze on tak moze i jest z niego dumna hahah
-Wiem, ze jestem zabawna. Chodza plotki na miescie...ze latwo sie zakochac we mnie, wiec musisz uwazac...a jakie to zawody? Surfingowe?-ladnie przeszla z tematy
- Jeśli się w tobie zakocham to będziesz pierwsza, która się o tym dowie - puścił jej oczko - I tak, biorę udział w zawodach z surfowania, znasz się na tym?
Pokrecila glowa na nie -W ogole mnie to nie interesuje. Dla mnie to glupi i nudny sport-powiedziala szczerze a co
- A próbowałaś kiedyś? Pewnie nie utrzymałaś się na desce gdy nadeszła fala i się zniechęciłaś..
-No bo to bez sensu. Mam za slabe nogi. Dawno nic nie cwiczylam, to jestem slaba...to znaczy, nie ze ogolnie slaba,bo umialam porozwalac caly pokoj i tez ladnie ucieklam z plazy za skale, ale nienadaje sie na takie sporty.
- w takim razie zapisz się ba boks.. machanie rękoma świetnie ci wychodzi - powiedział rozbawiony i dokończył sprzątanie - Niestety ze storczyka nic już nie będzie, odebrałaś mu życie jednym ciosem..
-Szkoda...ale i tak wole ciete kwiaty-Powiedziala patrzac na niego -Niemogles wytrzymac, zeby tu nie posprzatac...
- Wolałem nie wiedzieć gdzie postawisz swoją niewinną stópkę na tym bałaganie - powiedział uśmiechając się - Teraz można tu mieszkać..
-Dzieki...-odparla, a miala otwarte drzwi to piesek wlecial do pokoju. Maria wiec szybko wyskoczyla z lozka do niego -Holaaaa.-ukucnela i zaczela go glaskac -Dlaczego tu przyszedles? Polubiles mnie?
- Raczej ktoś powinien się z nim wybrać na spacer za potrzebą.... I pewnie nie masz ochoty..
Zapieka sweterek -Wyjde z nim...-podniosla siebie i pieska na rece wziela
- Iść z wami, bo znowu planujesz ucieczkę?
i jaki u nich wgl był dzień, bo się pogubiłam w datach ahaha
No byl jakos 28 hahaha i noc
-Pojde sama na ogrod. Tam gdzie plywales nago. Nieplanuje uciekac-powiedziala i wyszla z psem.