Nie jesteś zalogowany na forum.
-W ogole o tym chuju nie pomyslalam-rzekla pieknie haha
roześmiał się - Nie bądź wulgarna
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Daniel, alejandro, Juan Miguel, Juan david...-wymienila te co jej wpadly do glowki
Uśmiechnął się- Nie notujesz, potem zapomnimy o tym
Zasmiala sie z niego -Notuj w glowie. A teraz ty pomysl troche...wiem, ze potrafisz.
= Może być na przyklad Fabian.. - powiedział myśląc, bo musi wrócić Fabianooo hhshahahah
-Fabian ladnie...-odparla jak do nieu dotarlo -Notujesz?
- Oczywiście, literka po literce - powiedział zacieszony
-Miguel...-spojrzala na niego uwaznie, bo nagle jej sie cos przypomnialo -Co zrobiles z kretem? Zabiles go?
- Skarbie, załatwiłem problem, nie martw się tym..
Pocalowala go w usta -W porządku. Jestes najlepszy. Umiesz sobie ze wszystkim poradzic.
- Zostało mi posadzenie drzewa - powiedział śmiejac się.
-Wrocimy do domu to sie tym zajmiesz-usmiechnela sie -I nie odpuszcze-zamknela oczy -Powiedz mi cos...milego...
- Powiem Ci coś jak wstaniesz.... Nie licz, że przekonasz mnie wczesniej
-Dobrze, kochany...-powiedziala lagodnie bo juz przysypiala. Tabsy cos pomogly to nie umarla
jaka szkoda hahahhhahah
- Odpoczywaj, a ja pozbieram po śniadaniu - powiedział podnosząc się z łóżka
No to zasnela zaraz na boku biedna nieprzykryta, naga:(
Jak ogarnal sprzątanie to byl tak mily, ze ja nakrył bo domenic dryndal, ze zaraz będzie z prezentem dla maryski, wiec spala, a oni się bawili na tarasie a wózek czekal przy tv w saloniku.
Nie wiem juz jak ten pokoj wyglada skoro wszystko jest w jednym;(
Maria sie obudzila i slyszala glosy z tarasu. Usmiechnela sie do siebie i zaczela ubierac w te szorty i koszulke. Napila sie jeszcze wody i zobaczyla wozek niedaleko. -Bedzie wyprawa...-rzekla i byla zadowolona ze juz ja serce tak nie boli i ze kochala sie z Miguelem. Uznala, ze teraz sie nie bedzie wysilac po takim bolu wiec nie wstawala -Torricelli!!!
- koniec przyjemności- powiedział do brata i zajrzał do niej - wyspałaś się?
-Slyszalam, ze masz goscia-usmiechnela sie -Mozesz mnie przeniesc na wozek? To dolacze do was.
A ktoś ja tam zapraszał? LOL
Mikie podszedł i ja wziął na ręce i usadzil na wózku.- gotowe, jeszcze jakieś życzenia?
-Nie domyslasz sie?-usmiechnela sie i przyciagnela go za szyje i pocalowala -Mysle o naszym seksie, jak bylo cudownie...
Uśmiechnął się - jeszcze ci malo?
-Jest mi po prostu cudownie po tym-usmiechnela sie -To co? Na taras czy na spacer z Domeniciem?