Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiesz co...idz sie przejdz...dobrze ci to zrobi. Caly czas byles
Przy mnie. Teraz sie zdenerwowales i przyda ci sie spacer.
Zaskoczył się - Słucham? Przed chwilą źle się poczułaś i mam Cię tu zostawić samą? Nie ma mowy
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mialam prawo. Nie bedzie idealnie jak na razie. Nic sie nie dzieje.-pokrecila glowa -Usidz kolo mnie...
to wrzucił jeszcze spodnie na siebie i usiadł obok niej. - Powinnaś więcej wypoczywać, Maria.
Zlapal go za reke -Dla ciebie wszystko. Bede wypoczywac. Ale ty tez musisz...polozysz mnie dpac i pojdziesz na spacer? Kochanie, wierz mi, ze to tobie dobrze zrobi.
- Co się tak uparłaś na ten spacer?
-Odkad to wszystko sie zadzialo to siedzisz przy mnie...nie chce bys mnie znienawidzil za to...juz sie denerwujesz.
Westchnął sobie - Niczym się nie przejmuj... Wszystko jest w porządku..
No to przytulila sie do jego ramienia i cmoknela go tam -Bedzie dobrze...juz mi lepiej.-ale byla zmeczona i by juz sie kladla do lozka
ale nic nie mówiła hahaha mogła spać na powietrzu ahaha
- Wiem, że będzie dobrze... Musi być..
-Hej...-powiedziala by spojrzal na nia. Chciala mu cos milego zrobic by sie usmiechnal. Wziela wjgo raczke i polozyla na brzuszku swoim -Nasz synek tez to wie.
wiedziała jak ukoić jego nerwy hahaha Dotykał ją po tym brzuchu - Dlatego właśnie musisz się oszczędzać...Oboje musicie być zdrowi..
-Prosilam, zebys mi zaufal...bedziemy zdrowi. Nie pozwole mu nic zrobic, nikomu... wiesz jak sie denerwowalam jak wspominales o dziecku jak bylismy w meksyku czy na sycylii...odkad mnie porwano jakos zrozumialam, ze nasze dziecko jest dla mnie tak bardzo wazne...ze bede jadla dla niej, Ze nie bede robila glupit dla niego.
uśmiechnął się - Hmm więc jakies plusy z tego wszystkiego są..
-Tak, jest to plus-zlapala go za dlon jak jeszcze ja trzymal za brzuch -Na razie jest maly, ale jak niedlugo urosnie to ciekawe jak zaresgujesz na taka moja zmiane
- Myślę, że nie będzie tak źle... - powiedział unosząc brewkę
-Wtedy bede juz chodzic tskimi mocnymi uderzenismi-i podniosla raczki pokazujsc kule -I bede tak slonics chodzic, puf, puf!-zasmiala sie
zaśmiał się - Widzę, że w samych superlatywach to widzisz...
-I wtedy cie zabije za to, ze mnie zaplodniles-zasmiala sie i przekrecila tylem do niego i odkryla sie. Zabrala wloski do przodu -Poprosze o masaz...za duzo leze na plecach.
- Kochanie.....wbrew pozorom jesteś mi za to wdzieczna - powiedział zacieszony i jak się obróciła to najpierw ją po tyłku zmacał! - tutaj też potrzebujesz masażu?
-Jestem wdzieczna wbrew pozorom?-zasmiala sie -Moj tylek troche tez, ale miales sie zajsc plecsmi. Mozesz tez pocalowac je...