Nie jesteś zalogowany na forum.
- Lubisz to samo... nie masz wyboru - powiedział unosząc brewkę i znów sie dobił
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Znowu zaczela sapac i dopiero po chwili mu odpowiedziala -Mam wybor...ale lubie tak jak ty.
wycofał się chujkiem - Jaki masz wybór?
Zasmiala sie -Miguel...nie przestawaj. Zawszejest jakis wybor...
- Jeśli chcesz więcej zdradź swój pomysł.... wiesz, że ciężko mnie przekonać...
-Mowilam o stylu naszego pieprzenia. Zelubie tak jak ty. To wszystko. Nie wyobrazaj sobie wiecej. Tylko ciebie pragne.
- sama się gubisz.... - powiedział i już sę wbił w jej cipkę i leciał na ostro
-Ayyyy to akurat nie. Wiem czego chce i jestem tego pewna, -odparla mu i podniecala sie jak ja pchal. Wrocila do calowania jego -Nie moge sie doczekac az bede ciebie ujezdzac tak jak uwielbiasz.
bo lubiła to co on,a gdyby nie lubiła to by robiła to co on chcial, pPROSTE hahahha po co się ludzila haha
- Na to jeszcze wiele czasu potrzeba... - powiedział odwzajemniając skoro nie mogla juz dluzej wytrzymac
ludzila sie i chuj!:D
-Przekonamy sie -odparla skoro ja prowokowal! Musiala mu pokazac i wszystkim, ze bedzie to szybciej niz mysla...ze wstanie na nogi oczywiscie.
Nikt w to nie watpił, tylko wiedzieli, ze trzeba czasu ahahha
- nie prowokuj mnie...- rzekl miedzy besoskami i sie dobil do oporu
jeczala seksownie mu do ust -Jak sobie zyczysz -odparla mu milusio i dotykala go po ramieniu
to juz nie marudził i poczuwał się w bzykanko i tarmosil jej cycki
-Jakzawsze idealnie mnie pieprzysz...uwielbiam twoj dotyk.
- A najbardziej kiedy cię zalewam...- powiedział zacieszony
-Dokładnie tak...-zacieszyla sie i za chwile jej sie doszlo jak tak ladnie ja posuwal
to się ładnie spuścił w nią jakby znowu miał ją zapłodnić ahha i jeszcze grzał swojego chujka - Teraz możemy porozmawiać co chcesz założyć na podróż...
-Ale jeszcze nie wychodz, tak jest bosko -usmiechnela sie -Chce zalozyc jakas sukienke i bielizne. Bedzie mi tak wygodnie.
- to zalęzy do czego Ci ta wygoda potrzebna
-Do chodzenia do toalety -zasmiala sie-Do tego, zebys mogl raczke wsadzic pod...
- Już zapomniałaś, że masz się oszczędzać?
-Skarbie, oszczedzam sie caly czas. -odwrocila sie przodem -Wiesz jak sie pieprzylismy wczesniej. 10 pozycji na raz, byleby sie zjesc -zasmiala sie -A teraz dochodzimy przy jednej. Musimy to wytrwac na razie.
- Wcale mi to nie przeszkadza....
-Ciesze sie. To teraz poprosze, bys pomogl mi z ubraniem sie. Jakdolecimy do domu, chce sie wykapac -usmiechnela sie -Jestem teraz twoją laleczką.
- Moje lalki aż tyle nie gadały - powiedział śmiejąc się i wstał z łozka i się poprawil po bzykanku