Nie jesteś zalogowany na forum.
Za to, że go oszukiwała dalej ją ignorował - Świetnie, ale czy taki wysiłek nie zaszkodzi dziecku? Kiedy będziemy mogli wrócić do Cancun?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak do miesiaca. Nie zaszkodzi dziecku na pewno.-powiedzial ginekolog i spojrzal na Marie -Prosze po prostu robic wszystko z glowa i brac leki. My teraz mozemy byc tylko w kontakcie w razie czego. Kazdy organizm jest inny, ale tutAj wszystko wyglada dobrze. Jesli serce bedzie dawalo znac prosze sie polozyc. Nie musicie od razu dzwonic do lekarza. Niedlugo sie wszystko poprawi.
- Świetnie, odprowadzę Państwa... - i jak poszli to ofc, że im dziękował za pomoc, a poza domkiem ofc zapytał o najważniejsze!!! - Więc sex odpada?
-Nie ma przeciwskazac-odparla ginekolog -Tylko jak na razie moze jakis spokojny, bez zbytnich szalenstw. Dziecku to nie zaszkodzi-zasmiala sie lekarka
-jesli chodzi o serce to tez pozwalam, ale na spokojnie. Pozniewaz juz przy orgazmie jest przyspieszenie alcji serca. Jednak to nie pogorszy jej stanu. Moga tylko wystapic czasem bole jak nie wezmie lekow.
- Rozumiem.... Zajmę się nią, dziękuję... - powiedział i poszedł zjeść do kuchni póki co
Maria lezala i wiedziala, ze sie obrazil dlatego nie przychodzi. Spojrzala na telefon, ale nie odpisala. Zajela sie niespodzianka dla niego skoro byla sama.
Mikie jak zjadł to zajrzał do niej - Wzięłaś leki?
Odlozyla telefon i spojrzala na niego -Wzielam. A ty cos zjadles?
- Tak...Potrzebujesz czegoś?
-Tak, chodz tu. Przedtan sie obrazac jak dziecko.
- Nie jestem obrażony, nie wiem skąd taki pomysł..
-A ja cie nie znam. Chodz do mnie. Chce ci cos powiedziec. Usiadz.
NO to usiadł na łóżku i spojrzał na nią - O co chodzi?
Zlaoala go tak za gebe -Nie mowilam ze czasem boli, bo nic sie nie dzialo, a i tak sie bardzo przejmujesz.
- I uważasz, że to wystarczający powód?
-Boli mnie bardziej jak sie na mnie gniewasz-zrobila niewinna minke -Prosze...-i juz ho pogladzila po tej buzce -Nie badz zly...
- Nie jestem zły....
Przytulila go -To dobrze.
-Od razu mi lepiej.
- Powinnaś teraz odpocząć.... masz długą podróż za sobą..
Wiedziala, ze jeszcze sie gniewa.
-Caly czas jestem w lozku. Odpoczywam -objela go i pocalowala
-Kocham cie.
to się odsunął - Nie przesadzaj... Masz się oszczędzać..
-Nie traktuj mnie tak-powiedziala patrzac na niego jak sie odsunal i poprawil sobie poduszeczki wysoko bo chcial siedziec nie lezec i sie walnela i juz na niego nie patrzyla
to się podniósł i się uniósł - A jak mam CIę traktować?! To co najważniejsze przemilczałaś!
-A ty co? Wszystko mi mowisz? Gadasz za plecami z Domenicem, zebym nie slyszala i sie nie martwila. Ja zrobilam to samo. Nie mowilam, zebys sie nie martwil. Tyle. Mozesz krzyczec i wychodzic, trzaskac drzwiami, wszystko co chcesz. Przepraszam...nie chcialam, zebys byl zly.
- Rozmawiam z nim o pracy! a nie o twoim zdrowiu, do kurwy nędzy! Najbliższy miesiąc spędzisz w tym łóżku i nie licz na jakiekolwiek luzy