Nie jesteś zalogowany na forum.
W wodzie bylo prosciej. Tym bardzoej jak ja sama unosila jak sie przesuwala. Wlazla na nirgo i wsadzila go sobie szybko w cipke i otworzyla buzke z podniecenia -Ohh!!
Uśmiechnął się - Wiedziałem, że Ci się spodoba... szybciej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jak dyrygowal nia!!!
Ona myslala ze od razu oszaleje. Jakos jej tak bardzo pasowalo! Byc moze ulubiona pozycja hahah
Zaczela szybciej sie poruszac i glosniej sapac
bo dawno nie miała, proste hahaha - właśnie tak, mała...- powiedział i jeszcze po tyłku ją uciskał, zeby lepiej wchodziło
To go calowala i ja opetalo. Zachlanna byla i sie dalej szybko wbijala -O fak, o fak! Niewytrzymam juz...
- Znam twoje możliwości.... i znów oszukujesz... - powiedział, jak mu się wspomniało hahaha
-Nie wiem o czym mowisz-powiedziala i go az za wloski mocniej zlapala
- o twoich orgazmach - powiedział patrząc na nią jak się tak poczuwała
Ona juz stracila kontakt z rzeczywistoscia. Sapala mu przy ustach. Ocierajac usta i usta i sapic i skakala na chuju i doszla, bo juz niemogla wytrzymac z podneicenia
a tu pech chciał, że on nie doszedl! więc jej nie pozwalał na przerwę - Jeszcze, Maria... nie przestawaj...
-O Boze-jeknela i starala sie. Nie przestawala, zeby on doszedl -o tak, kochanie...-nabijala sie do oporu i sama tez odczuwala przyjemnosc
Złapał ją za ryjek - Chcę, żebyś doszła jeszcze raz....
Pokrecila koleczka wtedy na nim -Ahh tak...-tez mu ptrzyla w oczy i pokiwala glowa -Dojde.
to jak się przykładałą to w koncu sam sie pchnal dupencja w gore i u się doszło
I Maria tez doszla drugi raz jak pocxula jego sperme i jeszcze sie tak postarala ze sie zaciskala na nim.
A Nacho mogl sobie wyobrazac lub sni o Marii tak hah
no baaaa, juz od dawna takie mial sny hahahha
Mikie jeszcze ja obejmowal skoro nie zeszła - Wparowałaś tu i co? Nie było powitalnego buziaczka....
A ona niewiedziala:(
Zasmiala sie -oh wybacz, a ty jak mnie zostawiales na ogrodzie? Musimy nad tym popracowac.
- Kiedy ja wymyśliłem, ze cie bede bzykal to to robie... a ty się obijasz...
-Ale teraz dobrze cie bzykalam-podniosla brwi
- Powoli wracasz do zdrowia - powiedzial usmiechajac sie
-Mowilam-podniosla brwi -Uwazam, ze basen tez by mi dobrze zrobil. Tam pracuja wszystkie miesnie...ok w seksie tez-zasmiala sie i go gladzila po szyi i nie schodzila -Jeszcze nie chce schodzic z twojego kutasa.
- wcale cie nie wyganiam...
Pocalowala go w usta -Ciesze sie, ze niespodzianka sie udala. Nie mialam za duzo czasu by to przygotowac.
- skąd wzięłaś zdjęcia Santiago? - zapytał patrząc na nia
-Co? I Domenico i niania maja przechlapane!