Nie jesteś zalogowany na forum.
- Połóż się wygodnie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Polozyla sie, bo sama chciala -Miguel, daj mi spokoj. Pierwsze co to od rana na mnie krzyczysz.
- Przecież już nie krzyczę..... - powiedział i jak była taka zmachana to ofc, ze krawacikiem związał jej rączki
-Yaaaa!-sama jrzyknela jak mu sie udalo i sie szarpnela -Co robisz? Bylam w lazience. Sama wstalam. Udalo mi sie dojsc! Musze cwiczyc!
- Zapewniam, że zaraz się dowiesz co to znaczy dojść... - powiedział z uniesioną brewką i zmacał ją po cipce
-Nie pozwalam-powiedziala jak ja dotykal po tych krzykach
- Jesteś moją żoną, nie musisz mi na nic pozwalać... - i się wpakował paluchami w jej cipke
To znowu zaczela szybciej oddychac i jej sie klata ruszala -Rozwiaz mnie. Jestem moim mezem.
Powinienes mnie sluchac.
- Jeszcze wiele się musisz nauczyć.... - powiedział i odsunął się od niej i tak jak się jej marzylo zaczął się mocno macać po chujku
To sobie odetchnela i zagryzla warge. Oczka jej sie juz zaswiecily i oblizala usta -to ma byc kara? Ze poszlam sama do lazienki?
- A uważasz to za karę? - zapytał zerkając na nia
-Jesli nie moge cie dotknac...to troche tak...poza tym krzyczales. Łacze fakty-powieziala i zacisnela uda zerkajac na jego penisa
- Zobaczymy na ile Cie stac... - powiedział i wrócił do swojej pracy i wydzwaniał do swoich ludzików
Nobto zaczela jeczec seksownie jakby dochodzila, zeby ludki slyszeli ja!
Mikie jej pogroził paluszkiem, bo chyba nie wiedziała, że tylko się pogrąża - Załatw mi towar na jutro.... Nie lubię za długo czekać...- i się rozlączył i zerknąl na nią - Jeszcze masz coś do powiedzenia?
Usmiechnela sie -Podobaly sie wam te dzwieki prawda-podniosla brwi -Zalatwiasz towar? Narkotyki?
- Nie interesuj się.... - odpowiedział jej pięknie, a potem oddzwonił do przyjaciela z rana. - Jutro dostaniesz swoje zamówienie, bracie... Przyślij Cichego tam gdzie zawsze...
-Ahhhh! Jak dobrze mnie pieprzysz! Jeszcze! Oh tak!-zaczela swoje usmiechajac sie ladnie do nirgo skoro nie rozwiazywal jej
kolega po drugiej stronie się zdziwił, ale nie skomentował! za to mikie raz dwa wyjął z szafki broń i strzelił obok maryśki skoro jeszcze podskakiwała
Rozdziabila buzke i dosc dlugo miala taki szok -Wow...-powiedziala w koncu -Uwielbiam cie...jestes chory psychicznie...
Mikie akurat skończył rozmawiać - DO usłuszenia, Ferhat, muszę posprzątać... - i odłożył telefon, a potem spojrzał na Maryśkę - Dalej chcesz przeszkadzać?
-Jestes psychiczny-powiedziala jeszcze raz z powaga ha -Rozwiaz mnie to pokze ci jak chcesz przeszkadzac...chcesz sie ze mna bawic...wstales rano i juz myslales co zrobic, zeby sie ze mna tak zabawiac.
- Już raz prawie się zwinęłaś z tego świata z powodu mojej pracy.... Nie kuś losu... - powiedział i się ubrał ładnie.
-Jestem twoja zona. Nie pozwolisz mi nic zrobic...dlaczego sie ubierasz? Jesli mnie tak zostawisz to przysiegam! Ze popamietasz mnie.
Uśmiechnął się - No coś ty, przykryję Cię, aby niania nie musiała oglądać Cię nago....