Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się- skąd wiesz jak się nosza Włoszki?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To taki stereotyp-usmiechnela sie -Wieczorem mnie ogolisz, tylko bardzo ostroznie.
- To się jeszcze okaże.... - powiedział uśmiechając się i zdjąl z niej bluzkę
Objela go za szyje wtedy -Teraz ty sie rozbieraj i chodzmy. Jak pomozesz mi pocwiczyc nogi to pozniej ja pocwicze na twoim fiucie.
uniósł brewkę - Ja wcale nie miałem zamiaru i ochoty popływać....
-Kochanie...to sprowadz tu kogos kto mi pomoze. Sama nie moge.
- Jak się postarasz to będziesz mogła... Najpierw powoli wejdź do basenu... bez pośpiechu
-Nie wejdziesz ze mna?-patrzyla na niego
- Chcesz skorzystać z basenu czy nie? Straciliśmy już jakąś godzinę na twoje zmiany zdania, Maria
-Skorzystam, a tobie juz podziekuje. Mozesz sobie isc-powiedziala skoro nie chcial jej pomoc ha no i wchodzila po drabince powoli do wody
- Nie zostawię cię tu samej nago... - powiedział i rozsiadł sie na lezaku, skoro dawała radę sama
Trzymala sie brzegu i majtala tylko nogami. Patrzyla na niego jak sie rozdiadl jak Boss, a potwm sie odwrocila i sie przygotowywala psychicznei, bo bala sie ze nie podobal odplynac i sie utopi
ze coooo???
- Trzymaj się brzegu, Maria....Nigdzie się za daleko nie wybieraj
-Juz kiedys mnie ratowales z wody...nie chce tego powtarzac-ofparla i przypomniala sobie te chwile jak ja uratowal i ofplynela na srodek
spojrzał na nią - Jedno mówisz, a drugie robisz...
I sie zmeczyla, ale bardziej machala rekami biz nogsmi i zawrocila do brzegu i zlapala sie. Zasmiala sie -Drocze sie. Musze sie napic. Troche mi slabo.
- Mówiłem, że jest za wcześnie.... - powiedział i podszedł do brzegu...- wychodzimy i odpoczniesz na leżaku..
Teraz nie udawala. -Caly dzien pracuje na rekach...nie mam juz sily...-odetchnela ciezko
- A kto Ci każe? Mówiłem, abyś jeszcze leżała w łóżku, a ty się pchasz jak ten głupi chomik do kołowrotka...
-Chce byc juz sprawna-powiefziala i powoli wyszla i padla mu w ramiona
- Gdybyś była przykuta do wózka na stałe to byłabyś niesprawna, a to Ci nie grozi, więc uspokój się... - no i ją zaniósł na leżak - Teraz odpocznij i nie kombinuj co tu jeszcze zrobić..
-Zmoczylam cie. Przepraszam. Bede juz teraz odpoczywac. Zrobilam co chcialam na dzis. Poprosze wode...
- Zaraz przyniosę, a ty się zakryj... - powiedział i poszedł do kuchni
Spojrzala za nim i chwycila jakis reczniczek i sie zakryla. Odpoczywala, ale tez sie usmiechala do siebie, ze niezle jej poszlo
jasne, ganiała go to tu to tam hahahaha Mikie wziął wodę dla Maryśki,a sobie jeszcze kawkę ogarnął i wrócił do neij- twoja woda..- powiedział podając jej wode