Nie jesteś zalogowany na forum.
-Tak i moze to dziwne, ale to rozumiem...tylko co jak mu tak samo szybko przejdzie? Czy moze tak byc?
- Dlaczego myślisz, że mu przejdzie? Po tylu latach mu nie przeszło, a nie wiedział, że istniejesz... A co jak to Tobie minie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Oto bylo pytanie! Znajdzie wytatuowanego!
Spojrzala na niego uwaznie-Nie mysle o tym...nie minie. Koniec tematu-powiefziala i sie rozgladala -Skupmcy sie na zwiedzaniu...moze kupie mu i sobie jakais japonski talizman...
Zaśmiał sie - Widziałaś, aby Miguel nosił jakąkolwiek biżuterię? Nawet sygnetu ojca nie zakłada.
-Dlatego to bedzie talizman, ktory nie bedzie bizuteria....-wybierala cos i zerknela na Domenica -Ale niedlugo bedzie nosil obraczke skoro bedziemy malzenstwem.
Uniósł brewkę - Nie byłbym tego taki pewien..
-Ma jakis uraz do bizuterii? Bedzie nosil obraczki...-powiedziala do domenica i kazala wpisac do amuletow szczescia zyczenia i gosciu zapisal i wrzucil do tych japonskich tradycyjnych najlepszych amuletow
-Ten czarny dla Miguela. Wrzuci gdzies do auta...ale bedzie mial.
- Tiaa... jest facetem... Faceci nie noszą ozdób... no chyba, że to spluwa, ale tego mu nie kupuj, bo nas zabije!
-To nie ozdoba! Tylko amulet-schowala do torebki -A pistolet to moge kupic sobie, bo on juz ma-zasmiala sie -Hmm moze jakis masaz?
- Chcesz poczuć jakie delikatne dłonie mają Japonki?
-I przy okazji ty poczujesz-podniosla brwwki -tez musisz cos miec z tego zycia-zasmiala sie -Skusisz sie ?
- Zawsze! - w końcu był bez dupki, wiec mogła go inna po chujku masować haha - Powiedzmy, ze to dobra rekompensata za brak oglądania panienek w klubie z Massimo i Miguelem..
-To tylko masaz, Domenic! I po plecach-zasmiala sie, ale mieli gdzies blisko to polezli tam i zamowili masaze
-teraz jest mozliwosc zrobic, ale w jednym pokoju dwa masaze. Czy moze tak byc?-zapytaja japonka
Domenic spojrzał na Maryśkę - Wstydzisz się? Twoja matka pewnie powiedziałaby, że nie..po tym co widziała...
-Nie wstydze. Bedziemy w majtakch. A cycki zakryje zanim sie poloze-zasmiala sie, bo nie mialamproblemu. Nie miala zamiaru sie przeciez mu pokazywac nago. Wlezli do pokoju.
-Zaraz przyjda panie. Prowze zajac swoje lozka i polozyc sie na brZuchu. Leci relaksujaca muzyka, sprobujcie sie wyciszyc-rzekla japonka i wyszla
- Mam nadzieję, ze nie będą to żadne słodkie olejki - i domenic się niczego nie wstydził, wiec się przy amrysce porozbierał i się położył w slipkach a nie bokserkach ahah i czekał aż jakaś niewiasta go dotknie. - Wychodzicie gdzieś wieczorem?
-Boze Domenic-zaczela i zakryla cycuszki i polozyla sie na brzuchu -W slipach chodza stare dziady. Ze ta Sophia wjszcze cie nie upomniala-smiala sie -Mamy kolacje wieczorem...z sushi.
zaśmiał się - Lubię gdy mi się odznacza a nie trzeba szukać tego co najważniejsze między nogawkami. A do Sophii chodzę bez majtek...
Rozdziabila buzke -Kolejny zboczuch. A Sophi nie slrzywdz, bo wydaje sie super dziewczyna-powiedziala i wlazly japonki i zaczely ich masowac
- Nie zamierzam nikogo krzywdzić, no chyba, że twoja wyszczekana przyjaciółka chce sprawdzić jak się bawisz..- zacieszył się i zerknął na Maryśkę - Mam pare pomysłów na nią..
-Coooo? Co to znaczy, ze masz pomysly na nia? Ona ma inny charakter niz ja. Jest bardziej jak moja mama. Dwie mnie wsadzily za nic do szpitala...siebie warte.
- trochę dobrej zabawy by się jej przydało..
-Yaa. Zostaw ja w spokoju...teraz jestem zla, ale zlosc przechodzi. -powiedziala i zamknela oczy. Jak ich masowaly to rzekla na glos -Tesknie za Miguelem...
- Tylko się nie rozklejaj.... Niedługo się zobaczycie, do 16 powinni skończyć..
-Nie rozkleje...ja nie placze-zacieszyla sie -Poza tym na niego tez jestem zla.