Nie jesteś zalogowany na forum.
- Hmm niech zgadnę, nie lubisz spać sama..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nic nie powiem. Zreszta teraz chce lezec, nie musimy spac-mrugnela do niego
to się wygodnie położył obok niej. - U ciebie wszystko się zmienia... 1000 myśli na sekundę..
-Czasami tak jest. Moze to ejszcze przyzwyczajenie. Jak pracowalam w hotelu to mialam 1009 rzeczy do zrobienia na raz, o 1000 rzeczy musialam myslec na raz i tak to jest-zasmiala sie i pogladzila go po klacie jak juz wygodnie lezal
- teraz już nie pracujesz i możesz skupić się na relaksie, Maria... Nic się nie stanie jak czegoś nie zrobisz...
Westchnela -Tak...chce sie relaksowac...ale czasami te mysli z porwania same wracaja...a raczej chwile z sylwestra...
a było tak pięknie hahah Zerknął na nią. - Chcesz o tym porozmawiać?
Hahaha cham!
-Sam widziales na kamerce jak to wygladalo...nigdy nikt mnie tak nie potraktowal...
-Nigdy wcześniej nie żyłaś w takim świecie, Maria...
-Ale ze on planowal to tak dlugo...jak wtedy w klubie w meksyku mnie zaciagnal do waszej tajnej lozy...a wtedy w sylwestra jak mnie bil to czulam sie jak smiec...myslalam, ze juz z tego nie wyjde...jak te mysli wracaja to znowu mnie to boli.
przytulił ją do siebie - Już więcej Cie skrzywdzi.... ani on ani nikt z jego pieprzonej rodziny
Przytulila sie do niego -Ale moze dzieki temu czuje sie silniejsza. Na pewno nigdy nie pomyslalam, ze to twoja wina. Musisz o tym pamietac. I zniose jeszcze duzo dla nas.
- Tego właśnie chcę uniknąć, Maria.. Nie musisz się mieszać do mojej pracy i będziesz miała lepszą ochronę.
-Kazdy kto chcialby w ciebie trafic dobrze wie co musi zrobic...
- Dlatego wolałbym, abyś grzecznie spędzała czas w domu...
-Wiesz, ze nie bede caly czas spedzala w domu. Nie mam takiego charakteru. Bedziemy ostrozni i bedzie co ma byc. Musimy skupic sie na sobie, zapominac o zlych rzeczach. Jak jestes obok to jest mi bardzo dobrze-usmiechnela sie
Westchnął - Nie zawsze będę mógł być obok, Maria..
Pocalowala go w usta -Wiem, nie przejmuj sie. Nawet jak nie ma cie obok to wiem, ze jestes ze mna...dlatego przetrwamy sszystko.
- też jestem o tym przekonany, a teraz spróbuj zasnąć..
Usmiechnela sie i sie przytulila do klaty i juz jak byla spokojna to zasnela szybko
To zaczekał aż będzie spała twardym snem, a potem się pozbierał i zajął się rpacą
I tak minelo pare dni, az w koncu juz chodzila normalnie i lepiej bylo z jej sercem. Nastal nowy dzionek.
Mikie miał już wszystko tutaj ogarnięte, więc jak wstał rano to zrobił Maryśce niespodziankę i zadzwonił do lekarza, aby wpadł, żeby mogli w końcu wrócić do domkuuuu
Obudzila sie i przeciagnela. Usmiechnela sie jak byl w sypialni -Mi marido..
- Cześć, wyspałaś się?