Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie -Zartuje sobie, kochanie. -pogladzila go po udku
- Hmm... w takim razie kończ śniadanie i zobaczyy co powie lekarz... Potem możesz się upiększać czym chcesz, bylebyś nie wyszła czerwona po tych maseczkach..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A teraz wygladam pieknie?-zapytala niewinnie
to zerknął na jej dekolcik hahaha - Hmmm nie narzekam... Mi się podoba..
-Ty jestes najwazniejszy...wiec zrob to na co masz ochote...
zaśmial się - Za dużo byś chciała... masz to wypisane na twarzy
Zasmiala sie -Tak? Co mowi moja twarz?
- Że masz ochotę na dobry orgazm, ale najpierw lekarz, nie ma innej możliwości
-Zauwaz, ze jestem ostatnio bardzo grzeczna. Poczekam na lekarza...ale chyba nie wezwales tego lekwrza z hiszpanii?
- Zwariowałaś? Nie zamierzam mieć już nic wspólnego z Hiszpanami...
-Ale on mnie uratowal...gdyby nie on to bys rozmawial teraz z ...moim pomnikiem.
- Nie byłoby tak źle... tamten lekarz zadbał tylko o to, abyś ty i nasze dziecko przezyli
-Pewnie to wyolbrzymiam wszystko, bo to byl moj pierwszy taki...wypadek-odprla i zostawila go ofc w spokoju -Juz bym chciala miec te wizyte z glowy.
- Obiecuję, że jak tylko wszystko się unormuje będziesz mogła żyć jak dawniej
-Wiesz, ze nie interesuje mnie nudne zycie?-usmiechnela sie
- Ah więc wizyty z lekarzami są atrakcyjniejsze?
Zasmiala sie -Nie, nie. Tak tylko ogolnie powiedzialam. Ale moze byc ciekawie z lekarzami jak na przyklad bede w miedzyczasie z toba droczyla
- Co masz na myśli? - zapytał patrząc na nią.
-To wynika z sytuacji-usmiechnela sie i w koncu przyszly dwie lekarki z teczkami oelnymi sprzetu do badania Marii i wszyscy poszli do sypialni bo ofc pewnie Miguel tez tam musial byc
nie musiał skoro przyszły baby hahah ale jak już był to ofc, że musiał marudzić hahaha - I co? Jest jakaś poprawa?
Mieli madzyne do usg wiec musiala jedna rozebrsc Marie i jej jezdzila kuleczka po klatce piersiowej. Maria lukala na nia, a pozniej na Miguela -Mam troskliwego meza...
-zapewne-powiedziala deuga doktur ktora sie slinkla na widok Miguela
A ta co robila usg powiedziala -Taka. Widac, ze Pani o sie ie dbala.
Mikie przewrócił ślepkami - Oczywiście... Kiedy będziemy mogli ruszyć w podróż do domu?
-Jeszcze zrobie usg brzucha...-powiedziala i wycierala jej cycuszki najpierw. Maria podniosla brwwki do Miguela.
-Jeszcze tydzien okolo pacjentka powinna odpoczywac i brac leki na serce jeszcze okolo dwa tygodnie, dobrze?
-Oczywiscie. Zawsze slucham wszystkich zalecen lekarzy-pokedIala Maria
nie sądził, że nawet laska ją podnieci hahaha Mikie zerkał na Maryśkę i zastanawiał się ile ta jeszcze wytrzyma hahaha Jak panie doktor były zajęte to specjalnie dls Maryśki zmacał się po chujku przez spodnie
Nie podniecila sie laska tylko chciala sie podroczyc. Jak jego zobaczyla to az sie spiela. Druga doktor tez to zobaczyla, wiec podeszla do Miguela -Pewnie sie pan martwi o zone, ale juz bedzie wszystko dobrze.
Maria sie skrzywila jak wtedy ta dziwka do niego podlazla -Ma pani jakis problem?