Nie jesteś zalogowany na forum.
jak miała zajętą ręke to jej dopomógł! i wepchał sie i chujkiem i jaderkami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Chxiala sama to zrobic, ale jak jej pomogl to zacisnela mocnoej usta i przytrzymala, a pozniej zrobila to jeszcze raz
żeby za dużo razy nie musiała tego powtarzać to w koncu ją złapał za ryjek i docisnął do końca, aby mogła poczuć jak jej szczęke roznosi
No ciezko bylo, ale dawala rade i jeszcze jeczala i pomrukiwala, zeby wiedzial ze ona tez sie podnieca. Nawet dotykala nadal swojej cipki choc nieregularnue
Jak się za słabno starała na cipce to musiała ją ofc spotkać kara,wiec oberwała po ryjku chujku
-Fak...-mruknela do siebie i wystawila nawet jezyczek. Byla zadowolona!
Jak wystawiła jęzorek to ją po ustach miział chujkiem
- Cicho bądź...
Nie chciala byc cicho!
Znowu mruknela jak ja tak podniecal i polizala go -Wlasnie tak...tak mnie pragniesz...
to ją musiał dalej biczować skoro nie znała miejsca w szeregu!! Najpierw się wepchał chujkiem i leciał na ostro, a potem znowu po ryjku ja okładał
To oewnie juz slinka jej z brody kapala:( poddawala sie i juz nic nie mowila
pozwolił jej się od nowa bawić z chujkiem, skoro tak bardzo chciała
a potem się spuścił na jej ryjek
i z wrodzonym sobie talentem roztarł jej spermioszke gdzie się dało
Hahaha onnieee!!!
Pozwolila mu sie nacieszyc, a pozniej wstala i napierw wytarla buzie chusteczka -Boze Miguel...
uniósł brewkę - Masz już dość?
-nie...bardzo lubie ssac twojego kutasa-powiedziala niewinnie
Uśmiechnął się - Bardzo dobra odpowiedź.... To gdzie ten spacer ma być?
-Romantycznymi wąskimi uliczkami...-odprla mu i chociaz byla bardzo podniecona po tym lodziku to wziela ciuchy i poszla do lzienki by umyc buZie po tym jak jej rozsmarowal sperme
to Mikie się poprawił po tym lodziku i mogli zwiedzać co chcieła skoro on był zadowolony hahaha
Maria sie poprawila na twarzy, ubrala i wyszla do niego. Usmiechnela sie i wziela go za reke -To chodzmy.
Uśmiechnął się - Zjemy kolację na mieście?
-Moze znajdziemy w uliczkach jakas klimatyczna knajpe na kolcje-mrugnela do biego i poszli na spacer
Boziu jak ja kocham te uliczkiiiiii
To sobie ładnie spacerowali objęci - Podoba Ci się miejsce?
Tulila go ladnie i cieszyla sie z klimatu tych uliczek -Podoba mi sie tu bardzo...dobrze sie teraz czuje spacerujac z toba. Lubisz takie miejsca?
- Uwielbiam.... spędziłem tu wiele czasu... I chociaż wychowałem się w Meksyku często tu wracałem.
-W Meksyku jest duzo pieknyhlch miejsc, ale tego tam nie znajdziemy-usmiechnela sie -Musimy tu czesto wracac...bo to jest kawal twojego zycia...sa to wspomnienia, cos co lubisz...a poza tym ja rowniez sie tutaj super czuje. Moze jest jakas historia, ktora chcialbya mi powiedziec?
zaśmiał się - Nie masz dość wspomnień i przeżyć odkąd tu przyjechaliśmy na święta? Za chwilę kolejne nas tu zastaną...