Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmial się - oh i co? Szlaban na sex, pfff i tak sobie weźmie co jego, wiec co by to miała być za kara..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ayyy moglbys chociaz udawac w tym temacie, ze malo wiesz. Po masazu pojdziemy kupic najlepsze sushi w miescie...ale jak mnie ladnie nie przeprosi to nie bedzie kolacji...a mial zjadac ze mnie, wiec to kara.
- Hmm..... obawiam się, że nici z tej kary, ale skoro mam mało wiedzieć to nic więcej nie powiem...
Zasmiala sie -no dziekuje...-no i jak ich skonczyly masowac to wyszly. Maria tylem do niego ofc sie ubrala i byla gotowac isc po sushi
- Nie powiem Miguelowi co widziałem...- zażartował i się ubrał raz dwa i poszli poszukać sushi- Ma być duże czy małe?
-Ma byc duzoooo. Na pewno treoche sie zmarnuje, a pozniej bedziemy glodni i co?-zacieszyla sie
- wolę nie wiedzieć gdzoe to będzie...- powiedział i poszli do knajpki i mogła maryska wybeirać co chciała
A Mikie wrócil do domu i skontaktował się z Domeniciem ile im zejdzie. - Ma 20 minut...Odstaw ją do domu i jedź do Massimo...
Hahaha uslyszala co mowi przez fona
-Ma 20 min? Ma bardziej przechlapane niz mial-powiedziala fo siebie. I jak jej zapakowali sushi to wziela i wyszli z redtaurscji
Domenic się cieszył - więc wracamy? Nie chcę problemów, Maria...
-Ma nadajnik? Niech sie ruszy po mnie i ma 20 min-powiedziala, ale odpuscila -Dobra, jedziemy...nie mow ze byslismy na masazu w jednym pomieszczeniu.
Najpierw się rpzestraszył, że Miguel zrobi szał o to, że ona nie przyjedzie, a potem się znowu cieszył - Boisz się? Nic mu nie powiem o masażu
-Boje sie o ciebie. Miguel chce zabijac tych ktorzy mnie dotkneli. Ty mnie nie dotknales-zasmiala sie -Ale nie wiem jakby zareagowal.
- Mam jego pozwolenie - roześmiał się i pojechali do domku, żeby Domenic nie stracił głowy:(
No to Maria sie pozegnala z Domenico i wlazla z tym pudlem sushi do apartamwntu. Oczywiscie zalowala, ze on juz jest, bo nie chciala mu pokazywac, ze ogarnela te kolacje.
Mikie czekał na nią w salonie z opaską na ślepia, jak się zjawiła to do niej podszedł i nawet odłożył jej pakunek na bok - teraz nie będzie Ci potrzebne...- pocałował ją na powitanie.
-Chcialam powiedziec...ze jestem zla...-mowila ale ruszala ustami-Za wyslanie filmu do mojej mamy.
zacieszył się - Ok...zamknij oczy..
Miala minke jak na poczatku
-Nie mysl sobie, ze jak zamkne to jest ok.-i zamknela oczy
- Oczywiście...- powiedział rozbawiony i założył jej opaskę na oczy i rozbierał ją z tej kiecki..
To zagryzla warge i nie zaprotestowala tylko pozwolila mu sciagnac te kiecke. Wiwdziala, ze nie wierzy w jej zlosc, bo sama w nia nie wierzyla:D
Po sukience raz dwa poradził sobie z jej bielizną i zmacał ją po cipce - Gotowa na więcej? - złapał ją za rękę i zaprowadził do pokoju gościnnego.
-Jestem gotowa na wszystko...bylebys nienagrywal bez pointormowania i wysylal innym...
Zdzielił ją w dupę i zatrzymał tam rękę - Teściowej nadal nie podoba się co widziała? Co najbardziej? Jak mi obciągasz? Na samą myśl mi staje...
-Jestem przekonana, ze juz ci stoi...wyciagnij go-powiedzisla i na oslep machal raczka by go dotknac
Złapał ją za rączki i zaprowadził do łóżka, ale nie popchnął jej na materac. - nogi szeroko, żebyś się nie przewróciła - powiedział i przywiazał jej rączki w górze do kolumien przy łóżku - wczoraj nie miałem okazji zerżnąc cię na krzyżu..