Nie jesteś zalogowany na forum.
No byla mala nie sadze by dosiegala ha
-Czulam, ze tego chciales w tamtym pokoju-i stanela w rozkroku -Nie moge cie widziec?
hahahah miało być po bokach ahhaha że miala raczki rozłożone tak jak nogi, nie wiem czemu psize się coś innego:(
- Dopiero kiedy ci pozwolę...- powiedział i do tych samych kolumienek przywiązał jej nózki, więc po częsci dostał swój krzyż tylko ona nie była ukrzyżowana do tego drewna:( Zdjął swoją koszulę, ale chujka nadal nie wyciągnął. - Chcesz mieć pamiątkę z tego?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ale tylko dla nas...-rzekla i juz dyszala glebiej jak miala takie emocje
uśmiechnął się i włączył kamerkę, skoro ona potem chciała to oglądać! - Słuszna odpowiedź...- paluszkami zmacał jej usta - Ssij, maleńka...
Myslala, ze zrobi zdjecie! A nie ze bedzie wszystko nagrywal
Wziela do buzi paluszki i possala sexy
-Tak bym mogla ssac twojego fiuta...
Pocałował ją w szyję - I na mojego kutasa przyjdzie czas...- i jak już miał mokre paluszki to się wpakował na brutala nimi w jej cipkę.
To az na palce sie uniosla i jeknela. Zacisnela sie na paluszksch -Mmm...myslisz, ze to ci pomoze?
- Tobie na pewno dobrze zrobi...rozgrzewka przez tym zanim poczujesz mojego fiuta... Chcesz jeszcze coś dodać poza ty jak CI dobrze?
Pokiwala glowka na nie -zrobisz jak chcesz...-powiedziala patrzsc uwaznie na niego bo nie mogla sie ruszyc ha
Patrzeć za bardzo też nie mogła skoro miała zasłonięte ślepia ha mikie wycofał się paluchami i odwrócił w stronę kamerki, oblizał paluszki, aby ją poskręcało gdy będzie to potem oglądać i wyciągnął inne zabawki i od dołu zdzielil ja w cipke pejczem
Kurwa no tak! Wyobrazala sobie tylko.
-Mmm...lubie tez jak robisz to dlonia-powiedziala jak sie wzdrugnela
Dostała pejczem jeszcze raz, a potem druga końcówkę, ta która trzymał przejechał jej po ustach - a może pokaże ci jak to jest gdy czujesz ja w sobie? Otwórz szeroko usta..
Zestresowala sie, ale zawsze to nowe doswiadczenie, siec sie odwazyla i otworzyla buzke. Gdyby wiedziala, ze on to nagrywa to by go tylko gryzla i darla sie ha
Hahahha no na pewno lol jak otworzyła buźkę to jej założył knebel piłeczkę, aby miała gdzie się wbijać zębami hahha i się cieszył. - teraz wyglądasz idealnie, później ci pokaże, mała...
No to juz sie szarpnela jak ja oszukal haha niw byla ciekawa jak wyglada bo widziala takie rzeczybjuz na internecie czy w tym klubie. Jeszcze szybciej oddychala przez to. Nie mogla teraz totalnie nic:(
- tak właśnie będziesz karana za brak posłuszeństwa... - znowu oberwała pejczem w cipke, potem w sutaski i mikie się wpakował na łóżko i w tyłek oberwała.
To wydala z siebie niezrozumialy odglos i lukala na niego pytajaco. Bo chciala wiedziec za co? Ze czego sie nie poslucha?
Wszystkiego haha jak już był na łóżku to usiadł na brzegu i uwolnił swojego chujka i pociągnął ją za biodra do siebie, aby się pięknie nabila na jego chujka i zatrzymał ją - wiedziałem, że jesteś gotowa...
To miala juz kurwiki w oczach jak go poczula, ale nie widzial bo miala zasloniete bahah Mruknela, bo ja podniecil. Starala sie skupic tylko na tym, ze go slyszy i czuje
Puścił ją - twoja kolej....mozesz się poruszać na nim jak chcesz...
No to Maria zaczela sie poruszac tak jak mogla by czyc jak najwieksza przyjemnosc z tego.
góra dół i czuła wszystko hahaha Jak zaczęła się ruszać to mikie się położył i jej znowu przykladam pejczykiem, skoro nie mogła mu nic zrobić i już zła na niego NIE BYŁa HAHA
Poruszala sie bardzo szybko do oporu i wtedy juz jej slinka zaczela ciknac z tego knebla:( usiadla na nim i posuwala sie seksownie
a on biedny tego nie widział:(( Jak się tak dobrze bawiła to odłożył pejcz i paluszkami drażnił jej zaniedbaną łechcinkę - właśnie tak, mała... pokaż jak bardzo chcesz dojść i poczuć jak się w tobie spuszczam..
Mruknela glosniej i juz znowu wrocila do skakania na nim chociaz nozki juz ja bolaly! Coraz mocniej i szybciej jakby to on sie w nia wbijal. Myslala o tym wiec jak jeszcze zajal sie lechta to byla blisko/ tylko najgorsze bylo ze buzke miala mokra